Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kreatív cselekvést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kreatív cselekvést tudnátok elképzelni egy kihalt, sötét utcán?

Figyelt kérdés

Nyugodt, csendes környék. Mindenhol kisebb házak, ahol mindenki alszik. Az utca sötét.

Valami kreatív ötletet várok, amit megvalósíthatnék :D Jöhet minden kategória, de azért a rendőröket ne hívják rám (nagyon) :p

2013. szept. 22. 00:10
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Na azért az állatkínzó gyerekekről én is tudnék mesélni... Ugyanakkor ezért nem tudom teljes mértékben a gyereket hibáztatni. Egyszerűen csak ezt látta, ezért azt gondolja, hogy ez a helyes. Ha ott van a "jóságos" nagypapa mellette, akkor bekapcsol a megfelelési kényszer a gyereknél, mint amikor egy felnőtt nevet a viccén és ezen felbátorodva kiszáradásik folytatja. De tény, hogy ez szánalmas mind a kettő fél részéről. Őszintén sajnálom, hogy van olyan gyerek, aki ilyen tapasztalatokkal nő fel, mert ez azért valamilyen szinten biztos felborítja az értékrendjét.

Egyébként lehetne a következő "kalandod" egy Szabadítsuk ki Vili-t mintájára történő kutyamentés. Jó, nyilván ennek nem sok esélye van, de egy ötletnek jó. :D

2013. szept. 22. 02:12
 42/48 anonim ***** válasza:
játssz el egy kettős gyilkosságot.
2013. szept. 22. 02:14
 43/48 A kérdező kommentje:

A "szánalmas" megjegyzésem az öregre értettem, hiszen tény, hogy nem a gyerek a hibás. Ő csak ezt a példát látja otthon sajnos.

Az a szomorú, hogy emiatt valószínűleg felnőtt korában sem fogja többre tartani az állatokat és ez a ciklus folytatódik, amit elkezdett az öreg...

Amúgy ahogy láttam kb. mindenki ilyen náluk. Az egyik mostani cicánkat is tőlük mentettem ki még tavaly nyáron. Pont ott mászkált a kertjükben, embereket keresett és nyávogott, mert egyedül volt. Erre annak az öreg baromnak a felesége épp öntözött a kertben, majd ahogy meglátta a cicát a kannával rácsapott egyet... akkor elbújt a lépcső alá és onnan nem tudta kizavarni. Ekkor csalogattam el hozzánk. Kerestük a gazdiját, de nem lett meg, így most nálunk lakik azóta is. Jó helyre került :)

A kutyát is kimenteném szívesen, főleg mert szeretnénk majd egy kutyát, csak mivel pont a szomszédok, ezért úgyis tudnának róla, ha hozzánk kerülne... nincs erre jó megoldás.

2013. szept. 22. 02:18
 44/48 anonim ***** válasza:

A szánalmast én nem a személyükre értettem, hanem a tetteikre inkább.

Ilyenkor azért örülök, hogy Pestnek a jobb környékén lakok, szóval itt az ilyesmi nem jellemző. Akárhányszor ki viszem sétálni a kutyát, legalább 8 másik gazdival találkozok össze a parkban.

Ezzel szemben viszont errefelé macskát nem lehet tartani. Van ugyanis valahol a szomszédságban valami rohadt f***kalap, akit szórakoztat az, hogy a macskákra "vadászik" légpuskával. Sajnos már többet közülük is elkapott, szóval lemondtunk arról, hogy itt tartsunk egyet is.

Számomra ez is egy furcsa kérdés. Sok olyan embert ismerek, aki úgy gondolkozik, hogy a kutyákat szereti, de a macskákat meg utálja, és fordítva. Ez olyan, mintha valami focicsapatok közti rivalizálás lenne, pedig én nem igazán tudok ilyen téren különbséget tenni az állatok között. Mondjuk tény, hogy nem is akarok.

2013. szept. 22. 02:31
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbb ember gyarló és kegyetlen és gonosz.

ez lehet a magyarázat .

2013. szept. 22. 02:34
 46/48 A kérdező kommentje:

A tetteink is meghatároznak minket. Ergo mivel a tetteik szánalmasak, ezért a személyük is.

Hisz ha nem lennének ilyenek, akkor nem tennék azt, amit.

Ő is szokott légpuskával lövöldözni, de csak madarakra. Ha meglátnám, hogy valamelyik macskánkra lő, akkor onnantól kezdve meg lennének keserítve a napjai. Van egy szomszédunk, aki állatokat mérgezett, ő is kapott egy kis ízelítőt már a keserítésből. Azóta meghúzta magát.

Amúgy én sem tudom mi ez a nagy utálat macska/kutya iránt bizonyos emberekben. Én mindkettőt szeretem.

2013. szept. 22. 02:37
 47/48 anonim ***** válasza:

Dióval?

Vadgesztenyével! :D

2013. szept. 22. 02:55
 48/48 anonim ***** válasza:

A tetteink is meghatároznak részben, de sokkal inkább a gondolatok. Egy gyerekre nem tudom azt mondani ez alapján, hogy szánalmas, mivel ezt látta, azt hiszi, hogy tőle is ezt várják. Ameddig ő ezt nem érzi helyesnek magától és mivel írtad is, hogy amikor nem nézik, akkor eljátszik a kutyával normálisan, addig különösebb következtetést nem vonok le vele szemben. Az öreggel kapcsolatban már annál inkább.

Na igen... Igazából nem lepett meg, hogy szeret hobbi szinten állatokat ölni, de ez még elviselhetőbb számomra, mint aki vadászni jár. Őszintén szólva én is örülnék neki, ha tudnám, hogy ki volt az, mivel már régóta csinálja. Az állatorvosi rendelőben még külön szóltak is nekünk, amikor bevittük a cicánkat kivizsgáltatni, hogyha egy mód van rá, akkor ne engedjük ki csak miskároltatás után.

2013. szept. 22. 03:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!