Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kreatív cselekvést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kreatív cselekvést tudnátok elképzelni egy kihalt, sötét utcán?

Figyelt kérdés

Nyugodt, csendes környék. Mindenhol kisebb házak, ahol mindenki alszik. Az utca sötét.

Valami kreatív ötletet várok, amit megvalósíthatnék :D Jöhet minden kategória, de azért a rendőröket ne hívják rám (nagyon) :p

2013. szept. 22. 00:10
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
59%
keress valakit az utcán és dobáld meg dióval majd szaladj el :D
2013. szept. 22. 00:30
 22/48 anonim ***** válasza:

A kérdést láttam én is, csak amikor megnéztem, akkor már inaktív volt a link. :( Mondjuk így akkor tökmindegy, ha semmi érdemleges nem történt. :D

Talán egy picit tompa vagyok már, szóval ehhez mérten mérlegeljük az ötletem. Valami olyasmit képzeltem el, hogy fogj valami gyúlékony dolgot (lehetőleg sokat) és az út közepén rajzolj ki valami. Azt gyújtsd be és akkor jöhetnek a csöngetések, had csodálja a szomszédság. :D

De erről mindenképp akarok felvételt látni! :D

2013. szept. 22. 00:31
 23/48 anonim válasza:
37%
neked +árt a gondolkozás ! inkább wowozzál.
2013. szept. 22. 00:33
 24/48 A kérdező kommentje:

22-es: Persze, aztán felgyújtom az egész szomszédságot, mi? :D

De a csengetős ötletet megvalósítom szerintem, ha nem lesz ennél jobb ötlet :D

2013. szept. 22. 00:35
 25/48 anonim ***** válasza:
A 18-20 kHz-es tombolástól, az összes kutya megbolondul majd!!! :D
2013. szept. 22. 00:38
 26/48 anonim ***** válasza:

Nyilván nem arra gondoltam, hogy locsold körbe benzinnel az utcát, csak valami apróbb tábortűz méretű dolgot összehozni az út közepén. Úgyis olyan hideg van mostanában. :D

Amíg nincs jobb ötletem, addig támogatom I am alive diódobálós tervét. :D

2013. szept. 22. 00:45
 27/48 A kérdező kommentje:
Hát tény, hogy jól futok, de azért dióval megdobálni valakit... hááát, félnék, hogy elkapna :D
2013. szept. 22. 00:46
 28/48 anonim ***** válasza:
88%

megvan egy új ötlet

rajzolj valamit krétával házak elé esetleg kapura de azért lemosható legyen :D

2013. szept. 22. 00:46
 29/48 A kérdező kommentje:
Na, ez sem rossz! :D
2013. szept. 22. 00:50
 30/48 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk becsengetnék és írnék krétával valami üzenetet a kapura, amit meglátnak ha kijönnek... mi lenne jó? :D
2013. szept. 22. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!