Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kreatív cselekvést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kreatív cselekvést tudnátok elképzelni egy kihalt, sötét utcán?

Figyelt kérdés

Nyugodt, csendes környék. Mindenhol kisebb házak, ahol mindenki alszik. Az utca sötét.

Valami kreatív ötletet várok, amit megvalósíthatnék :D Jöhet minden kategória, de azért a rendőröket ne hívják rám (nagyon) :p

2013. szept. 22. 00:10
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Kezdj el végigmenni az utcában és minden házra egy előző reinkarnációd nevét írd fel, azzal el leszel egy darabig, bár kétlem, hogy ők értenék. :D
2013. szept. 22. 01:03
 32/48 A kérdező kommentje:
Ezzel csak annyi a baj, hogy ha lenne valakinek annyi esze, hogy megguglizza a neveket, akkor kidobja a gyiket, ahol a fotóm is terjeng... :D
2013. szept. 22. 01:04
 33/48 anonim ***** válasza:
Minden sötét folt után, oda szarnék egy hurkát.
2013. szept. 22. 01:10
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

megvan :D

csöngess be.. bújj el várd meg még kijönnek.. tolj be telefonon valami x-akták dallamot (vigyél egy lepedőt, fehéret) és majd terítsd magadra és fuss el :D még kint vannak :D

2013. szept. 22. 01:18
 35/48 A kérdező kommentje:
Ilyeneket akkor lenne igazán érdemes, ha fel is tudnám venni videóra... kár, hogy szar a kamerám :D
2013. szept. 22. 01:19
 36/48 anonim ***** válasza:

Azért én megnézném annak az embernek a fejét, aki kutatómunkát fog végezni egy krétával felírt "Heverő Hercegnő" felirat után. Aztán ki tudja... :D

Mindenesetre én támogatom a "Mindegy, hogy mi, csak égjen!" elvet, ha nem születne más ötlet. :D

2013. szept. 22. 01:25
 37/48 anonim ***** válasza:
csinálj erről is videót :D
2013. szept. 22. 01:38
 38/48 A kérdező kommentje:

Nah, elkezdett eléggé fújni a szél, én meg dideregve álldogáltam a házelőtt, gondolkodva, hogy hova csengessek be. Aztán kitaláltam, hogy a szembe szomszéd jó lesz, mert verni szokta a szegény kutyáját napi szinten, meg ilyen kis betonos részen tartja, sosem mehet még a fűre sem soha :/

Szóval őt nem sajnálom egyáltalán, sőt...

Becsengettem a bejárati ajtónál, de meglepett engem is, hogy mennyire hangos a csengő :D Úgyhogy kb. 2 másodpercig nyomtam, de tuti mindenki hallotta. Aztán rohantam, de belefájdult a lábam is, mert nem húztam cipőt, csak papucs volt rajtam :S

Ott kellett volna maradnom, de nem volt túl jó búvóhely...

2013. szept. 22. 01:43
 39/48 anonim ***** válasza:

Szegény kutyát azért sajnálom. Soha nem fogom megérteni az olyan embereket, akik a saját háziállatukat "kedvtelésből" verik.

Azért ilyen sok belefektetett agytekervény munka után jó lett volna valami produktívabb "cselekvés". Legalább azt láttad, hogy kijöttek-e? :D

2013. szept. 22. 01:56
 40/48 A kérdező kommentje:

Nem láttam, mert az utca másik végén van a bejárati ajtajuk a csengővel, mert a házuk pont az utca végén van. Így a másik irányba kellett rohannom, hogy hazajussak.

De tuti felébredtek, nekem már ez is megérte :D De persze azért jobb lett volna valami kreatívabb, de őszintén szólva ez a hideg is elvette a kedvem már :S

Amúgy az a legrosszabb, hogy nem elég, hogy ő veri a kutyát, hanem már sorozatosan látom, hogy az unokája, a kissrác is vesszővel csapkodja a kutyát, mikor ott a pasas. De bezzeg mikor nincs otthon, akkor meg rohangál a kutyával a kisgyerek, átengedi a füves részre is meg játszanak. Aztán ahogy hazaér az öreg, egyből fogja a gyerek a vesszőt is üti a kutyát, hogy "takarodj a helyedre!", ahogy látta az öregtől.

Szánalmas...

2013. szept. 22. 01:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!