Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kreatív cselekvést tudnátok elképzelni egy kihalt, sötét utcán?
Nyugodt, csendes környék. Mindenhol kisebb házak, ahol mindenki alszik. Az utca sötét.
Valami kreatív ötletet várok, amit megvalósíthatnék :D Jöhet minden kategória, de azért a rendőröket ne hívják rám (nagyon) :p
Én még a "meztelen fürdőzés" projektről se láttam a videó felvételt. :S
Ötletem nincs sok, bár adhatnál valami irányt a dolognak. Úgy talán picit könnyebb lenne. :D
Vennék egy ipari hangszórószettet (min. 100kW) és max. hangerőn beraknék egy 18kHz frekvenciájú magas hangot.
Ezt már nem hallják a felnőttek, de a környéken az összes gyerek felriad, és a szülők nem értik majd, miafasz bajuk van:DD
12-es: Pedig volt itt egy kérdésem, ahol belinkeltem a videót is :) Jó páran látták. Bár nem sokról maradtál le, mert csak beszélek rajta és sötét, pár lámpafénnyel, plusz vízcsobogással aláfestőhangnak.
Amúgy nem tudom... olyasmire gondoltam, ami lefoglal, de mégis valami egyedi. Valami maradandó. A gerilla kertészet pl. tök jó ötlet lenne, de nincsenek meg hozzá a kellékek sajnos.
13-as: Az mindennapos :D
15-ös: Na, ez egész jó ötlet! Máskor is csináltam már, de nem vártam meg, hogy kijönnek-e... De mondjuk elbújnék egy bokorba és lesném, hogy mikor jön ki valaki. Ha meg nem, akkor tovább csengetek :'D
16-os: Ez is jó, csak nincs meg hozzá a hangszórószett... :D
Vaaaaagy
Csokizz oda minden ajtó elé, és szúrj rá fogpiszkálóval egy kis cetlit, amin az áll, hogy Bocsiiiii :*
Nem nagyon vagyok kreatív ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!