Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, ha egy 17 éves lány azt mondja, még nem volt barátja? Vannak bizonyos előítéleteitek pl a külsőjével vagy a jellemével kapcsolatban? Mire gondolnátok ilyen helyzetben? Esetleg zavarna? Főleg korombeliek válaszát várom, de örülök minden értelmes hozzászólásnak. :)2013. szept. 21. 23:35
11/13 anonim válasza:
Én örülnék ha én lennék neki az első de ez már enyhe kisebbségi komplexus:D
17/F
12/13 anonim válasza:
mivel még nem láttam, akiről szó van, külsejéről főleg nem tudok ítélkezni
13/13 anonim válasza:
Hogy egy normális 17 éves lány, aki talán kapott otthonról valamit (pl. nevelést). (ez ma lassan ritkaság, régen alapvető volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!