Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Ti mit gondoltok arrol a lanyrol akinek 15 evesen meg nem volt pasija?
Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok es meg nem volt pasim. rn ezt nem gondolom gaznak csak mikor a 12-13 evesek megkerdezik tolem hogy hany pasim volt eddig es mondom hogy egyse akkor az a reakcio hogy "uristen komoly?meg senki? akkor meg nem is kavartal senkivel?" meg a velem egyidos vagy idosebb fiuk reacioja is az hogy komolyan?senki? es engem az erdekelne ha megismersz egy lanyt es kiderul hogy meg nem volt pasija sot, meg nem is csokolozott akkor mit reaglanatok? mire gondolnatok? es amugy nem egy csunya lanyrol van szo ...2013. júl. 14. 15:01
1/15 anonim válasza:
Sz*rd le, hogy mit gondolnak. Te életed, te tudod, mit akarsz, ennyi.
Ne állj be a csordába, mert "aki a csorda után megy, sz*ros füvet level!"
2/15 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy neked még van eszed.
4/15 anonim válasza:
Akinek ez mérvadó az meg is érdemli a későbbieket. :)
Manapság is divat hamar felnőni, de ennek is megvan a maga böjtje.
5/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Ők 18 éves korukra kiégnek, te pedig nem.
7/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gáz!:) Én hiszek a sorsban és abban ,hogy azért nem sürgeti veled kapcsolatban a dolgokat mert a te párod biztosan igazán fog majd szeretni! Én nekem 16 éves koromban volt 1. barátom persze előtte volt udvarlóm de hidd el nem ciki várni...:))) 18l
8/15 anonim válasza:
Azt hogy végre egy normális fiatal!
9/15 Froncsi válasza:
Olyannak kellene a lányoknak lennie, mint te vagy. A többiek meg ne érdekeljenek.
Egyáltalán nem ciki 18 éves korban sem, ha a nőnek még nem volt pasija. Csak ritka eset (sajnos)
10/15 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat sokkal jobban erzem magam! :)
2013. júl. 14. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!