Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk. Ti mit gondoltok arrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk. Ti mit gondoltok arrol a lanyrol akinek 15 evesen meg nem volt pasija?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok es meg nem volt pasim. rn ezt nem gondolom gaznak csak mikor a 12-13 evesek megkerdezik tolem hogy hany pasim volt eddig es mondom hogy egyse akkor az a reakcio hogy "uristen komoly?meg senki? akkor meg nem is kavartal senkivel?" meg a velem egyidos vagy idosebb fiuk reacioja is az hogy komolyan?senki? es engem az erdekelne ha megismersz egy lanyt es kiderul hogy meg nem volt pasija sot, meg nem is csokolozott akkor mit reaglanatok? mire gondolnatok? es amugy nem egy csunya lanyrol van szo ...
2013. júl. 14. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát ilyenből kéne több...15 vagyok én is és sajnos egyre több a ribkanc akiket mondjuk bírok de akkor is már 14 évesen nem szűz sőőőt...
2013. júl. 14. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:

12 éves előtt én semmit sem éreznék cikinek :DDD

amúgy azt gondolom hogy lehetne akár az én barátnőm is

F19

2013. júl. 14. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:

én is 15 vagyok és mnég nem volt senkim és félek hogy sosem lesz... hát rajta vagyok hogy legyen meg az emberek mindig 18-19-nek néznek mert úgy nézek ki meg csúnya sem vagyok de folyton lányokkal lógok és sosem találkozom fiúkkal, nem szoktak úgy nyomulni hogy járjunk..

15l

2013. júl. 14. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nagyon okos, értelmes, normális lány, aki maximális tiszteletet és megbecsülést érdemel!!!
2013. júl. 14. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Akit ez zavarja az érdekes ember lehet.

Egyébként én is így vagyok meg pár ismerösöm is.

De miert arra mennek egyesek,hogy minél több legyen?

15/f

2013. júl. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!