Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemek műszaki karán vannak 10/10 10/9 10/8 as srácok? Akik nem beképzeltek.
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 21:15
1/14 anonim válasza:
Nem beképzelt = egy csúnyább lánnyal is járna? Ne reménykedj.
2/14 anonim válasza:
Több száz fiút vesznek fel oda évente, van ott mindenféle.
3/14 anonim válasza:
Én majd idővel a BME vagy kandó villamos karára tervezek szerintem nem számítok rossznak de a legjobbnak se pont az átlag és kész viszont a jelenlegi osztályom is 30 fiúból áll és annak örülni fogok ha a villamos karon egyáltalán lesz lány, ha addig nem találok senkit :D
5/14 anonim válasza:
Elég kocka csaj lehet az, aki ilyen számsorokkal illet érző embereket!
6/14 anonim válasza:
Vannak édeszem, cak másik capatban játszanak, a kisz huncutok... :)
7/14 anonim válasza:
"Elég kocka"
Ezt én nem kockának, hanem érzéketlen libának hívom.
Egyébként kérdező biztos vannak, csak te nem érdemled meg őket.
8/14 anonim válasza:
ha meglátja, hogy 9/10 helyett 10/9-et írtál, nagyon messziről el fog kerülni
9/14 A kérdező kommentje:
Miert ezt nem tortkent kell ertelmezni hanem a max. 10bol 9et er el. Tehat nem a legeslegjobb. Nem vagyok erzeketlen csak ugy irom le h mindenki ertse kb. Mertha azt irom h nagyon helyes akk az jobb lenne?
2013. szept. 21. 21:47
10/14 anonim válasza:
Szóval nem nézed ki a kérdezőből, hogy neki a 100% a minimum, de a 111, vagy a 125% még jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!