Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azok érvényesülnek a mai világban, akik szépek, és beképzeltek?
Mert úgy veszem észre,hogy mindenki nagyképű és beképzelt lett körülöttem,legalábbis a többség,és akik szépek,persze ők sokkal jobban érvényesülnek a mai világban,mint azok akik nem,vagy csak kevésbé.Akinek nagy pofája van,és kétszínű,cigizik,iszik,általában csak azok a nagymenőek.Főleg a lányok körében,de a fiúkéban is,minden nap hallgatom,hogy mennyire részeg voltam ekkor meg akkor,mennyire nem emlékszem semmire,hova megyek bulizni a hétvégén,hány pasival smároltam,mikor megyek szoliba...stb.
Sajnos tudom,hogy manapság ez a menő,az ilyen emberek a népszerűek,a többieket lenézik sztem.Én nem akarok ilyen lenni,de elgondolkoztam rajta,hogy megéri-e kis "szürke egérnek" lenni,aki csendesebb,persze itt most nem arra gondolok,hogy apáca életet élek,soha nem bulizok,meg hasonlók,de én így is elnyomottnak érzem magam,és kehet jobb lenne ha megváltoznék.
Vélemények?
16/L
láttom régen raktad a kérdést .mind1 :)
Ja én is látom hova süllyedt a színvonal és a Mentalitás..
Sajnos én is hasonló helyzetben voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!