Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rosszul érzem magam néha a miatt, hogy duci vagyok. Menyire számít a külső mert én sokszor érzem azt, hogy nagyon is számít sok embernek?
Figyelt kérdés
én általában sokat viccelődök, nevetek de néha rámjön, hogy úristen én nem kellek majd senkinek...16 éves vagyok és még nem volt pasim és azt gondolom hogyha esetleg egy fiú odajön hozzám, hogy ő csak poénból csinálja.2009. nov. 5. 19:41
11/20 anonim válasza:
Hát fogyjál le.
Amúgymeg sok fiú izgul a husibb csajokra, tényleg.
12/20 anonim válasza:
20:28nak igaza van
fogyjál,elhatározás kérdése
csajom 167cm 54kg
13/20 anonim válasza:
jaja fogyáá le
az én csajom 243cm és 44 kg
14/20 anonim válasza:
Emiatt ne érezd rosszul magad. Sokan mondják hogy a belső számít, de a külsőt látják először, de az hogy kinek milyen külső jön be embere válogatja :) Szóval előbb utóbb biztos megtetszel valakinek. Türelem rózsát terem.
15/20 A kérdező kommentje:
szoktam is tornázni fogytam is már 6 kilót sajnos olyan alkatú vagyok aki nem egy 45 kiló (eleve a csontozatom is vastagabb) de nem is akarnék annyi lenni de persze ennél kevesebb megpróbálok ellene tenni!!
ja amúgy aki nem tud normálisat írni és ba--hatnéka van az inkább légyszíves és ne írjon mert le--arom ne pazaroljuk egymás idejét.
és köszi azoknak aki normálisat írt:D
2009. nov. 5. 21:34
16/20 A kérdező kommentje:
nem arról van szó hogy nagyon hájas lennék háát van rajtam egy kevés. megpróbálok szépen öltözködni nem vagyok igénytelen azért mert ducibb vagyok de azért rosz
2009. nov. 5. 21:39
17/20 anonim válasza:
Ha csak poénból mennek oda hozzád, és rajtad poénkodnak, akkor nem csak egy picit duci vagy
18/20 A kérdező kommentje:
nem azért (vagy legalábbis remélem:P) de én ezt gondolom...de egyébként így is írtam:D
2009. nov. 5. 22:02
19/20 anonim válasza:
nem hiszem hogy azér mennének oda hozzád hogy csak kiröhögjenek. Próbáld fogadni valamelyik közeledésést, aki tetszik, lehet kisül valami belőle.
20/20 anonim válasza:
Hát igen sajnos a külsőt nézi mindenki. A fiúk is és a lányok is. Ezért nincs nekem se barátnőm. Most én nem ringatlak álmokba de ha eddig nem próbálkozott senki akkor már vagy neked kéne valaki hozzád illővel vagy egyedül kell lenned még egy jóideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!