Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rosszul érzem magam néha a miatt, hogy duci vagyok. Menyire számít a külső mert én sokszor érzem azt, hogy nagyon is számít sok embernek?
Szia.
Igen vannak olyan emberek akiknek csak az a lényeg hogy milyen vékony vagy...de nem csak ilyenek vannak.
Énis eléggé sokat szoktam azon gondolkodni hogy jaj nemfogok kelleni senkinek...és mikor a legjobban nem vártam akkor jött egy fiu aki vékony és nagyon helyes és mégis én kellek neki, és 3 honapja szeretjük már egymást.
Ugyhogy fel a fejjel,neked is összefog jönni.
És arra nem gondoltál hogy rinyálás és gép előtt seggmeresztés helyett esetleg kicsit mozogjál hogy kinézzél valahogy? Az is segít.
Meg az is ha a sok chips-csoki kombó helyett némi gyümölcsöt zabbantanál.
Utolsónak: Gondolom te sem vagy tökéletes, mégis leülsz a számítógép elé és sértegetsz másokat... Bocs ha rosszul látom.
Nos, szerintem is tornáznod kéne.
Én nyáron voltam ilyen helyzetben: Nem vagyok duci, de volt a rajtam(a csípőmön)felesleg, amitől rosszul éreztem magam. Strandon is annyi csinos lány volt, eldöntöttem, hogy én is olyan leszek. 3 hetet tornáztam, diétáztam és sikerült eltüntetni az úszógumikat. Utána strandra is szívesen mentem. Most 145 cm vagyok és 45 kg.
Határozd el nagyon komolyan, hogy le akarsz fogyni, hidd el, hogy csak így sikerülhet... Oszt hajráááá:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!