Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtassak ezen a hozzáállásomon?
24 múltam és még szűz vagyok. Nemrég jöttem rá, hogy azért, mert nagyon válogatós vagyok. Egyszerűen van egy szint, ami alá nem adom. Ha úgy látom, hogy egy lány nekem nem megfelelő, akkor nem foglalkozom vele. Megszámoltam és legalább 10 nőt tudtam volna már megfektetni úgy, hogy meg sem kellett volna magamat különösebben erőltetni, csak elfogadni őket annak, amik.
Ez viszont nem megy. Nem volt ronda egyik sem, csak nagyon nem az eseteim. Szerintem 10 srácból biztos tetszett volna legalább 5-nek. Nekem mégsem jött be egyik sem. Félreértés ne essék, nem a modell és szépségkirálynő jelölt lányok jönnek be csak, ilyen magasan természetesen nincs a léc, de mégis olyan rossz ez, hogy pont azon a határon helyezkedem el, aki nem kell azoknak, akik nekem kellenek, nekem viszont nem kell az, akinek kellenék.
"ha kilépek az utcára vagy bárhová megyek, azért mindig látok olyan pasit, akit eltudnék fogadni, nemcsak külsőre"
Ezt meg hadd ne kommentáljam, kimész az utcára, és megállapítod, hogy kinek milyen a belsője. Hülye észosztó, felszínes liba vagy.
Én nem értek egyes válaszolókat!
Csak a két végletet ismeritek?
Ki mondta azt,hogy bányarémeknek kell udvarolgatni,hogy legyen valakid?!
Szóval aki neked nem tetszik valamiért,mert van valami olyan rajta,ami nem tetszik, (pedig a csaj mondjuk 10/10-es és vagy 100ból 99 pasi simán udvarolna neki),az már bányarém ?!...
Komolyan,itt egyesek nem értik a lényeget.
Kedves Kérdező!Tanácsokat kértél,szerintem eleget kaptál is!De az,hogy sértődötten,különböző indokokkal,kifogásokkal takarózól nem fog javítani a helyzeteden és az igazadat sem fogod bebizonyítani!!Akkor egyedül maradsz,mint az ujjad..Vénségedre,meg egy elviselhetetlen fószer leszel,akkor meg azért nem maradnak meg majd melletted!Lehet haragudni,sértődni,de ez az igazság!
"Csak a két végletet ismeritek?"---külsőleg igen! Bejön vagy nem jön be a 2 véglet.
"Szóval aki neked nem tetszik valamiért,mert van valami olyan rajta,ami nem tetszik, (pedig a csaj mondjuk 10/10-es és vagy 100ból 99 pasi simán udvarolna neki),az már bányarém ?!..."---Nem! Te kinek adsz 10-es skálán legjobb értékelést, aki nem jön be neked? Testileg rendben volt 10/10, agyilag kevésbé 0/10. Tudom sok magát férfinak titulálónak kimondottan bejönnek a nagyon buta nők, nekem viszont nem.
"Komolyan,itt egyesek nem értik a lényeget."---nagyon úgy néz ki, szövegértelmezési gondjaid vannak, de legalább van önkritikád :)
"Kedves Kérdező!Tanácsokat kértél,szerintem eleget kaptál is!De az,hogy sértődötten,különböző indokokkal,kifogásokkal takarózól nem fog javítani a helyzeteden és az igazadat sem fogod bebizonyítani!!"---A légy igénytelen, ne válogass, mozdulj mindenre amin lyuk van! Tényleg értékelhető tanács, a kérdezővel van a gond hogy nem fogadja meg! Te ezt tényleg komolyan gondolod?
"Akkor egyedül maradsz,mint az ujjad..Vénségedre,meg egy elviselhetetlen fószer leszel,akkor meg azért nem maradnak meg majd melletted!Lehet haragudni,sértődni,de ez az igazság!"---részemről inkább 1edül, mint egy olyan nővel akitől a hányinger kerülget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!