Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy változtassak ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy változtassak ezen a hozzáállásomon?

Figyelt kérdés

24 múltam és még szűz vagyok. Nemrég jöttem rá, hogy azért, mert nagyon válogatós vagyok. Egyszerűen van egy szint, ami alá nem adom. Ha úgy látom, hogy egy lány nekem nem megfelelő, akkor nem foglalkozom vele. Megszámoltam és legalább 10 nőt tudtam volna már megfektetni úgy, hogy meg sem kellett volna magamat különösebben erőltetni, csak elfogadni őket annak, amik.

Ez viszont nem megy. Nem volt ronda egyik sem, csak nagyon nem az eseteim. Szerintem 10 srácból biztos tetszett volna legalább 5-nek. Nekem mégsem jött be egyik sem. Félreértés ne essék, nem a modell és szépségkirálynő jelölt lányok jönnek be csak, ilyen magasan természetesen nincs a léc, de mégis olyan rossz ez, hogy pont azon a határon helyezkedem el, aki nem kell azoknak, akik nekem kellenek, nekem viszont nem kell az, akinek kellenék.

2013. szept. 20. 19:14
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
És az miért baj? Nem mindenkinek van szerencséje.
2013. szept. 21. 12:56
 22/34 anonim ***** válasza:
2013. szept. 21. 17:13
 23/34 anonim ***** válasza:
82%

Én kérdező már csak azt nem értem, hogy mégis milyen választ vársz?

Mert az addig oké hogy sokan írták, hogy add lejjebb a lécet, de ez neked nem igazán tetszik.

Akkor most azt várod, hogy azt mondjuk, hogy úgyis jön majd egy nő, aki tetszeni fog neked. Biztos hogy jön majd ilyen is, de annak meg lehet hogy te nem fogsz tetszeni. Mindenesetre én úgy gondolom, hogyha ennyire szeretnél párt akkor próbálj olyannal összejönni, aki nem az a "hú de gyönyörű" de azért neked egy átlag szintet megüt. Lehet hogy egy idő után amikor megismered, sokkal szebb lesz, mint előtte...

2013. szept. 21. 17:23
 24/34 anonim ***** válasza:
Na erről beszélek,teljesen igaza van a 23. válaszolónak...
2013. szept. 21. 17:47
 25/34 A kérdező kommentje:
Hülye birkák. Majd akkor jövök össze egy olyannal, aki nem tetszik, amikor ti is.
2013. szept. 21. 20:09
 26/34 anonim ***** válasza:

te figyelj már! xD inkább leszek hülye birka, mint olyan mint te. ne is haragudj, de a válaszodból látszik a sértődékenység, ami nagyon taszító a pasiknál. tudod válaszokat is elkellene tudni fogadni, mert nagyon kiábrándító.

24 éves vagy. eddig nem találtál olyan lányt aki tetszene??

nem tagadom, én is válogatós vagyok, de mégis ha kilépek az utcára vagy bárhová megyek, azért mindig látok olyan pasit, akit eltudnék fogadni, nemcsak külsőre. pedig én 20 vagyok.

a másik meg nagyon sok szép lány van az utcákon. rettenetesen válogatós vagy. a te bajod. majd észreveszed magad 40 évesen.

20L

2013. szept. 21. 20:19
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

"akik nekem kellenek, nekem viszont nem kell az, akinek kellenék."

Hasonló a helyzetem bár én már öregebb vagyok nálad. Rám folyamatosan nyomul egy olyan típus amit rühellek, de csak azért hogy elveszítsem nem fogok leállni egy kövér nővel, esetleg egy prostival.

Már mindkettő típustól kaptam felajánlást, a k. nem kért volna pénzt sem, sőt szerette volna ha futtatom, védelmezem. Ez van, ha megvédesz egy "nőt", akit 2 majom ver!

A kövér, kicsit molettebb nőktől pedig irtózom. Nem érzem úgy, hogy lenne értelme az igények ilyenfajta lejeb adásának csak azért, hogy legyen egy az általatok "normálisnak titulált komolyabb kapcsolatom". Mennyire lehet egy kapcsolat komoly, ha a hányinger kerülget a másik látványától?

A kérdező jól megmondta a külső alapján dönt mindenki, de kapcsolat csak a közös húron pendülésből lesz. Amint megvan a vonzalom jöhet a beszélgetés, a másik megismerése.

Hát igen, tudom égbekiáltó bűn a nagyérdemű számára, ha valaki visszautasít egy a külseje alapján 10/10-es csajt, akinek annyi esze sincs, mint egy döglött mókusnak.

Igen nekem is nagyok az elvárásaim!

1. találjam testileg vonzónak

2. lehessen vele beszélgetni

3. ne legyen a hét több napján is segg részeg

Tudom ilyen nő csak a mesékben van, de még nem adtam fel a reményt...

31/F

2013. szept. 21. 21:35
 28/34 anonim ***** válasza:
82%

Srácok Ti egy nagyon furcsa álomvilágban éltek, amivel alapvetően nincs semmi baj. Csak hogy 50-évesen arra ébredtek, hogy eltelt az élet és se nő, se család, mert MEREVEN ragaszkodtatok egyébként rugalmas elvekhez.,

Például: ismerkedni kezdtek egy lánnyal (mindegyik típusnak megvan a maga lelőhelye), megismeritek a személyiségét, megtetszik valami, beleszerettek és onnantól ő lesz a legvonzóbb lány a világon. De ha bele se kezdtek, csak felszínes dolgokon akadtok fenn, akkor majd jön a keserű ébredés.

2013. szept. 21. 21:48
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

Igen kezdjünk el udvarolgatni egy bányarémnek, mert akkor nagyobb esély van a szaporodásra. Köszönőm, de kihagyom!

Más részről hiába szépség az illető az is kizáró ok, ha buta, vagy részeges.

2013. szept. 21. 22:03
 30/34 A kérdező kommentje:

"24 éves vagy. eddig nem találtál olyan lányt aki tetszene??"

Kislányom, te járd újra az alsó tagozatot, mert baromira nem megy a szövegértelmezés.

2013. szept. 22. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!