Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtassak ezen a hozzáállásomon?
24 múltam és még szűz vagyok. Nemrég jöttem rá, hogy azért, mert nagyon válogatós vagyok. Egyszerűen van egy szint, ami alá nem adom. Ha úgy látom, hogy egy lány nekem nem megfelelő, akkor nem foglalkozom vele. Megszámoltam és legalább 10 nőt tudtam volna már megfektetni úgy, hogy meg sem kellett volna magamat különösebben erőltetni, csak elfogadni őket annak, amik.
Ez viszont nem megy. Nem volt ronda egyik sem, csak nagyon nem az eseteim. Szerintem 10 srácból biztos tetszett volna legalább 5-nek. Nekem mégsem jött be egyik sem. Félreértés ne essék, nem a modell és szépségkirálynő jelölt lányok jönnek be csak, ilyen magasan természetesen nincs a léc, de mégis olyan rossz ez, hogy pont azon a határon helyezkedem el, aki nem kell azoknak, akik nekem kellenek, nekem viszont nem kell az, akinek kellenék.
Én most nem megbántani akarlak,csak az igazat mondom...ha egy embernek csak a külsejét nézed,akkor eléggé felületes lehetsz...
Én most nem azt mondom,hogy akit te tényleg rondának tartasz,azzal létesíts bárminemű kapcsolatot,de a világon annyi nő van.Vannak szépek,kevésbé szépek és sorolhatnám,de nem hiszem el,hogy egyetlen egy lány se stimmel hozzád.Itt veled van a baj.
Idézek: "Ha úgy látom, hogy egy lány nekem nem megfelelő, akkor nem foglalkozom vele. Megszámoltam és legalább 10 nőt tudtam volna már megfektetni úgy, hogy meg sem kellett volna magamat különösebben erőltetni, csak elfogadni őket annak, amik. " Nos te ez alapján döntesz?Ha nem olyan külsőre valaki,amilyen a te elképzelt nő ideálod,akkor már nem is felel meg.Mégis mi az a dolog amit nem lehet benne elfogadni,mikor nem is ismered?Az,hogy kék szem helyett barna a szeme?Vagy hogy kicsit kisebb a melle,mint amilyet elvársz?Vagy esetleg a hátsója nagyobb egy icipicit?...
HANGSÚLYOZOM,minden embernek megvan a maga ideálja,legyen az nő vagy pasi,de biztos vagyok benne,hogy akik nem felületesen ítélik meg az embert az nem a külső alapján választ magának párt!
11 válaszoló vagyok:Egyébként javaslom,hogyha úgy gondolod,hogy szeretnél valakit magad mellé,ha csak egy kicsit is szimpatikus neked valami miatt,mindegy micsoda..Próbáld meg megismerni a belsőjét,az a lényeg,hogy milyen érzéseket vált ki belőled,nem pedig az,hogy milyen tökéletes a külseje!
Kifogást milliót lehet találni,bár az ember magában csak nagyon nehezen véli felfedezni,de ilyenkor tedd ezeket félre,hogy nem kell nekem ez a csaj,mert ilyen a ....ja.
Ez nem álszentség kedves kérdező.
Én nem azt írtam,hogy nem játszik benne szerepet!
De ha valaki a külső alapján választ párt magának,attól még belsőleg nem biztos,hogy összeillenek!
Te azért szeretnél valakivel együtt lenni,esetleg házasságot,gyereket,mert jól néz ki?!
Még mindig nem azt mondom,hogy nem számít...
De egy ember sem írta még neked válaszként,hogy nem veled van a baj...
A kérdést te tetted fel,hogy hogyan változtass..
Kaptál is rá választ szerintem.
Dehogy,ne értsd félre! :)
Én eddig sem ezt írtam,meg senki sem!!!
Ismétlem,hogy nem megbántani akartalak....ha sikerült,akkor elnézésedet kértem,de én úgy gondolom jobb őszintének lenni azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!