Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még férfiak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még férfiak, akiknek fontosabb egy nő személyisége, mint a külseje?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 22:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ezt hülyeség így kérdezni mert mindkettő egyformán fontos.

Hiába tetszik valaki ha kőbuta.

De lehet okos,krdves,intelligens ha nem fog meg külsőre nem fog kelleni.Az a barát.

2013. szept. 19. 22:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Jaja nekem is mindkettő egyaránt fontos:))
2013. szept. 19. 23:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, mert ha valaki általánosságban a nagy ciciket szereti, szerelmes a kis mellű barátnőjébe, akkor elfogadja így. De van az a határ, amikor hiába angyali személyiségű valaki, ha visszataszító a teste, akkor hiba a másik félre fogni, mondván hogy csak a külsőségek érdeklik.

Te el tudnád fogadni párodnak ezt az embert?

[link]

2013. szept. 20. 00:57
 14/20 koltt ***** válasza:

Van számodra egy jó meg egy rossz hírem.

A jó az az hogy igen léteznek, sőt sokan vagyunk.

A rossz hír meg az, hogy az a tény, hogy te erre az alapvető dologra képtelen voltál magadtól rájönni azt jelenti, hogy a te személyiséged kb a seggemével vetekszik. És mivel olyan csókát szeretnél aki az eszedért szeret, arra enged következtetni, hogy testileg sem vagy túlzottan eleresztve, namármost ezek után őszintén remélem hogy nagyon gazdag vagy, mert ha nem akkor ezt csúnyán bebuktad...

2013. szept. 20. 03:04
 15/20 viktor123456 ***** válasza:

Nem.

A külső tükrözi a belsőt. Ha a nő nem néz ki jól, difi van vele.

Egy lófejű nő, mint a Wolf Kati is lehet vonzó, ha ad magára. :-)

Az az egészséges ha ad magára.

Az elhízott az viszont nem. (cukros kivétel)

2013. szept. 20. 05:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen, bár jellemzően bizonyos kor felett jellemző (30+). Férfiaknál és nőknél egyaránt.

Ez pedig nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve külsőre BÁRKI jó, mert vannak személyes preferenciák, létezik olyan, hogy ízlés.

De, ahogy korábban írták, a személyiség egyébként is megjelenik a külső kisugárzásban, tehát ha valaki pozitív kisugárzású, az lehet vonzó akkor is, ha nem bombanő/adonisz.

2013. szept. 20. 10:08
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#14! Neked biztosan nagyon megnyerő a személyiséged, ha ilyen stílusban írsz! Egyébként azt sem tudhatod, hogy ki és miért tette fel ezt a kérdést. Lehet azért, mert mindenki csak a külsőm miatt akar velem kikezdeni?! És számos oka lehet még, úgyhogy ne vonj le elhamarkodottan következtetéseket! :)

2013. szept. 20. 10:55
 18/20 koltt ***** válasza:
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis biztosan meglepő de nekem nagyon retek személyiségem van :D. És igazad van, nem tudhatom hogy milyen lelki gyötrelem sarkall valakit arra hogy feltegyen egy teljesen egyértelmű kérdést, és utána elvárja még azt is hogy ne nézzék hülyének. Tényleg nem tudhatom. Ami meg a külsőt illeti... az az ami felkelti az érdeklődét. Mert ha valakinek kellesz, először tuti a külsőd miatt kellesz, és ha megismer akkor a személyiséged már sokkal fontosabb lesz a külsődnél. Kivéve akkor, ha pocsék a személyiséged mint nekem, mert akkor csak meg akarnak dugni. Azért mert a külsőt egy pillanat alatt megjegyzi az ember, de egy teljes személyiség megértéséhez sokszor egy élet is kevés.
2013. szept. 20. 14:50
 19/20 A kérdező kommentje:
Úgy értettem egyébként, hogy hol vannak ezek a férfiak és azért tettem fel így a kérdést, mert látszólag sehol!
2013. szept. 20. 15:05
 20/20 koltt ***** válasza:
Sehol? Azt hiszem hogy itt valaki nagyon kiábrándult a férfi nemből :D. És ez vajon tényleg a férfiak hibája? Mert ha minden férfi csak dugni akar, akkor ez az jelenti, hogy nem létezik a szerelem. Mert az nem lehet testi alapú, az ember nem szerethet bele egy testbe. De ha ez így van akkor mi a helyzet Shakespeare-el? Meg Rómeóval? És még a Mikulás sem létezik? Tudod én úgy vagyok vele, hogy ha nem kell megismernem egy csajt ahhoz hogy megdugjam, akkor nem fogom megismerni, ha pedig más út nem vezet a bugyijába, csak az amelyik a lelkén keresztül vezet... akkor még az is lehet hogy a végén bele szeretek. Azért mert mi férfiak így működünk. Amit ingyen adnak azért nem fogunk fizetni... de ha van amiért megéri, azért mindent odaadunk :D. Remélem érted hogy mire akarok célozni :D.
2013. szept. 27. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!