Nektek mi fontosabb a házasságban: hogy jól nézzen ki a társatok, vagy élvezetes legyen a személyisége?
Számomra mindig is fontos volt.Eleve nem is járnék olyannal aki nem tetszik külsőleg.A külső igenis fontos.A szexuális vonzalom fontos és olyan embereknél akik nem vonzódnak egymáshoz külsőleg ott komoly gondok lehetnek később.
Én és a férjem is így gondoljuk.Hiúságban nagyon hasonlítunk egymásra.
A szexuális vonzalom nem elsősorban a külsőtől függ. Nyilván van összefüggés, de a szexuális vonzalom a szerelemmel együtt jár. A kémia működése meg szintén nem attól függ, hogy a férfi 10/10-es vagy sem.
"Nem azért szeretem, mert szép, hanem azért szép, mert szeretem."
Aki nem jön be külsőleg, annak a 'belsejével' is van valami gond, amiért nem tetszik. A vonzalom bonyolultabb dolog annál, hogy csak a külső értékelésével meg lehessen határozni, hogy vonzó-e valaki a számunkra.
Egyébként az ilyen 'ideák' csak arra jók, hogy ha kérdeznek erről, lehessen mit válaszolni. Egyébként semmi értelme a párunk külsején morfondírozni. Vele vagyunk. Jó esetben nem a külseje miatt, hanem pont azért, mert vele akarunk majd lenni akkor is, mikor már pohárban altatja a műfogsorát. :)
Mindkettő fontos, kinézet és személyiség is. Aki azt mondja, nem fontos a külső az hazudik, nem a személyiségét látod meg először, hanem a külsejét, és ez alapján döntesz utána, hogy megismered-e, vagy nem. Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol a srác nagyon helyes volt, tényleg 10/10 külsőre, viszont nem tudtunk elbeszélgetni, nem jöttünk ki jól, vége is lett. Volt olyan exem, aki külsőre nem jött be, csak épp ismertem már, és szerettem a személyiségét. Ez sem működött, nem vonzódtam hozzá szexuálisan, épp emiatt... Végre megtaláltam a 10/10-et mindenféle szempontból 2 hét múlva születik a babánk! :-)
24/N / 38 hkm :-)
Ezt nem lehet ilyen egyszerűen megmondani. A feleségemet "egyben" szeretem, beleértve a külső és belső tulajdonságait, szépnek, okosnak, kedvesnek, egy szóval szeretnivalónak találom, plusz a tudat, hogy ő a gyerekem anyja, felbecsülhetetlen.
Én például sosem gondoltam, hogy néger nővel házasodok össze (Magyarországon egyértelműen fehér lányokban gondolkodtam), aztán az egyetemen megismertem egy kenyai fekete lányt, aki tanulni jött ide. És megfogott, beleszerettem. Nem tudom megmondani, hogy mi, a külseje, a belsője, minden, ő maga.
Így utólag, a saját bevallása szerint, ő még a repülőn ülve is úgy tervezte, hogy miután Magyarországon lediplomázott hazamegy Afrikába és ott megy férjhez, nem gondolkodott magyar férfiakban, aztán jöttem... :-)
Összetett dolgok ezek, szerintem még a pszichoemberek sem feltétlen értik, csak úgy csinálnak.
Sok Boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!