Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy szeretni valakit, hogy külsőre nem túl szép?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 17:33
11/15 anonim válasza:
Fordítva még működhetne a dolog, de lányként nem fogsz tudni beleszeretni.
12/15 anonim válasza:
Persze, de ahogy észrevettem, a fiúk jobban tudnak ily módon szeretni. Mármint hiába mondják, hogy ők jobban nézik a külsőt, mint a lányok, a kevésbé előnyös kinézetű pasik általában egyedülállóak, még a legrondább, legkövérebb csajnak is van párja vagy 2-3 udvarlója. Esetleg több.
Lányok esetében szerintem csak az őrültség, különcség lehet kizáró ok. Kár, hogy nekem abból kijutott. XD
18/L
13/15 anonim válasza:
Hülyeség, ez csak neten van így, hogy így meg úgy lehet szeretni a rusnyákat. Ha kicsit körülnézek meglátod az igazságot! (am nem vagyok rusnya)
14/15 A kérdező kommentje:
körülnéztem, de nem láttam, hogy csak a helyes fiúknak lenne barátnőjük.
2013. szept. 19. 19:26
15/15 anonim válasza:
Mert attól, h te nem látsz vkit helyesnek, más még annak láthatja. Viszont akit nem látsz annak, abba sose fogsz beleszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!