Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van képzeletbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van képzeletbeli szerelmetek?

Figyelt kérdés

aki olyan, amilyennek ti elképzeltétek/kitaláltátok, külsőleg és belsőleg is

gyakran róla ábrándoztok, álmodtok, stb stb......

2013. szept. 19. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én vagyok a hetes. Én egy izmos, barnult bőrű, szőke hajú férfit szoktam elképzelni, egy tó partján ahogy ülünk egymás mellett, ő megvéd engem mindentől és érzékeny, kedves, lehet vele kommunikálni. Ahogy átölel, azt is. Bárkim is van, ez eszembe jut. A külső a valóságba számomra nem ilyen fontos, még is eszembe jut, de a belső tulajdonságait az adott illetőnek ehhez viszonyítom, a reakcióit.
2013. szept. 19. 13:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Boci, nincs igazad. Attól, hogy én alkotom meg, nem én magam vagyok. Tegyük fel regényt írok és belerakok egy sorozatgyilkost, amit a képzeletemből szedtem. Akkor én is gyilkos vagyok és már sittelhetnek is le?

A kérdésre válaszolva: Külsőre nem képzelek el senkit(látok valakit az utcán, megfog, így a test megvan) inkább a belső tulajdonságokat és szituációkat szoktam képzelegni. :D

2013. szept. 19. 13:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Ami karaktert megalkotsz azt magadból alkotod meg tehát a részed míg te nem vagy az ő része, és mivel ő 100%-ban belőled születik ezért te vagy, nem jelenti azt hogy te olyan vagy, hanem hogy te olyan is lehetsz hisz egy részed olyan, mindegy mekkora az.
2013. szept. 19. 13:47
 14/19 anonim ***** válasza:
mind a kettőtöknek igaza van. a kérdező mit szól a válaszokhoz?
2013. szept. 19. 13:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen, van.. Ennek elég hosszú története van, ha akarod privátban leírom. :D
2013. szept. 19. 14:05
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem leirhatnád.
2013. szept. 19. 14:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Van aki szándékosan alkot magáBÓL, van aki tudat alatt, így igazat adok. De van aki meg annyira meg van elégedve magával, hogy egyik sem lép életbe, vagy pedig általa ismert emberek tulajdonságait rakosgatja össze, magáTÓL alkot, így egy szeletke sincsen az alkotótól a karakterben.
2013. szept. 19. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs Bocinak teljesen igaza, de van benne valami, amit mond. Még ha nem is az ember maga a karakter, ő teremti meg, és tökéletesnek képzeli. A képzeld karakter nem lesz soha beteg, hisztis, nem menstruál, nem felejt el soha dolgokat rólad, nem veszekedtek, mindig van kedve szexelni, nem akart mást csinálni, mint te, mindig kedves.

A valós emberek meg nem ilyenek. Egy irodalmi műben benne volt(most meg nem mondom melyikben, csak tavalyról emlékszem rá), hogy a boldogságot, szerelmet megélni kell. Lehet, hogy a fantáziánkban tökéletes életet képzelünk el egy tökéletes férfi vagy nő oldalán, de inkább valós szerelemre kell törekednünk, még ha az időnként csontig hatoló fájdalmat is okoz. Nem úgy, mint az ideál...aki egy senki igazából, és nem jelent izgalmat.

18/L

2013. szept. 19. 16:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy értette, hogy láott (mondjuk egy fiút, ha lány) mondjuk egy filmben és most megtettszett neki.
2013. szept. 20. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!