Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Nektek van titkos szerelmetek? Ha van, akkor miért nem vagytok vele?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!2013. jún. 19. 23:21
1/20 anonim válasza:
Nincs. Élvezem, hogy bárkit megkaphatok.
Kor és nem
2/20 anonim válasza:
Mert a k.csög Brad Pitt lenyúlta
F42
4/20 anonim válasza:
van, azért, mert szegeden lakik én meg budapesten :(
16/f
5/20 anonim válasza:
ő.. van.
20/f.
hogy miért :O? mert férjnél van.
6/20 anonim válasza:
Nekem van, Selena Gomez. Szerinted miért nem vagyok vele? :)
7/20 anonim válasza:
Köztem és a titkos szerelmem között annyi a különbség, hogy én létezem Ő meg nem.
8/20 anonim válasza:
volt. sokáig szerettem, de ő csak barátként tekintett rám, aztán becsajozott, innentől kezdve pedig tudatosult bennem, hogy nem kéne rá várni.19/L
10/20 anonim válasza:
Nekem volt egy,de nemrég írtam neki facebookon-csak azon tudtam,külföldön él már-de nem hatotta meg különösebben,sőt,válaszolni se akart.Elolvasta,és kész.
Hát,akkoriban a mostaninál is furább voltam,és nem mertem bevallani.Aztán későb egy jó ideig nem láttam,megbátorodtam,de amint megláttam...eltünt a bátorságom.De így neten...na mindegy,ez a történet röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!