Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van képzeletbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van képzeletbeli szerelmetek?

Figyelt kérdés

aki olyan, amilyennek ti elképzeltétek/kitaláltátok, külsőleg és belsőleg is

gyakran róla ábrándoztok, álmodtok, stb stb......

2013. szept. 19. 13:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hogyha egy olyan karakterbe szeretsz bele akit te magad találtál ki akkor magadba szeretsz bele hiszen te találtad ki, viszont ha magadba szerettél bele akkor már nem képzeletbeli TEHÁT a kérdésednek nincs gyakorlati értelme.
2013. szept. 19. 13:16
 2/19 A kérdező kommentje:
ez nem igaz.
2013. szept. 19. 13:17
 3/19 anonim ***** válasza:
Azt állítod hogy nem helyes amit leírtam?
2013. szept. 19. 13:18
 4/19 A kérdező kommentje:
igen, azt.
2013. szept. 19. 13:19
 5/19 anonim ***** válasza:
Ameddig állításodat nem tudod alátámasztani addig az általam írt dolog marad helyes.
2013. szept. 19. 13:19
 6/19 A kérdező kommentje:
nem, nem az.
2013. szept. 19. 13:21
 7/19 anonim ***** válasza:
szerintem sem helyes. a kérdező úgy érti, ha kitalálsz pl te nő magadnak egy számodra külsőleg tökéletes férfit aki úgy viselkedik, ahogy szeretnéd. és vágysz rá, hogy egyszer rátalálj. nem magába szerelmes. igen, van ilyen. és nem is nagyok az elvárások, de valahogy nem akar létre jönni a valóságban...
2013. szept. 19. 13:23
 8/19 A kérdező kommentje:
7es már kezdi kapizsgálni.
2013. szept. 19. 13:26
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez a Boci Boci Tarka 2 valamiért nagyon kötekedő ma. :/

Ha lány, akkor azt tudom elképzelni hogy menstruál.

Vagy az is lehet hogy csak rossz napja van. :)

A kérdéshez:

Az a baj hogy mindig van valaki akihez legalább kicsit jobban vonzódom (Nem szerelem) mint egy baráthoz, így sosem kellett képzeletbeli szerelmet kitalálnom. :D

De amúgy aranyos kérdés. :D

2013. szept. 19. 13:27
 10/19 anonim ***** válasza:
Amit első válaszként adtam azt a logika diktálta.
2013. szept. 19. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!