Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok? Kétségbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés
Szombaton voltam együtt legelőször valakivel minden okés volt, védekeztünk gumival, szinte elment egyből a gumiba ahogy belém hatolt de ki is vette egyből. Múlt hónapban furán jött meg a menzeszem, megjött 9.én de nagyon kevés volt sokáig tartott, utána megjött újra 20.án szóval most kéne majd neki megjönnie, de nagyon félek hogy terhes vagyok mert együttlét után másnap óta hányinegrem van émelygek nem kívánok semmi ételt és hétfőtől barnás folyásom van.. de kicsit fáj a hasam mintha megakarna jönni mitől lehet ez? mennyi az esély?

2013. szept. 18. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Kizárt hogy terhes vagy.
2013. szept. 18. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia.

eselyekrol nem beszelunk. az egyuttlet utani masnapi hanyinger nem terhesseg jele. Az, hogy furan jott meg, alapvetoen nem baj, gondolom meg fiatal vagy, ilyenkor ez lehet szabalytalan.

javaslat.

DM 1200 Ft egy teszt es csinald meg. javaslat 2. varj meg legalabb 1 hetet, mert a korai terhesseget a teszt sem mutatja igazan.

2013. szept. 18. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
gondterhes.
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, de miből gondolod ezt? és akkor mitől vannak olyan tüneteim mintha beágyazodás lenne? tudom hogy annak csak később kéne kezdődnie ezért nem értem
 5/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem baj hogy furán jött meg, csak az is érdekes volt.. remélem hogy ezek annak a jelei hogy meg fog jönni
2013. szept. 18. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Miről beszélünk?? Gumi volt rajta, abba ment el. Hogy lennél terhes? Istenem.. már bebeszéled magadnak.

Az meg természetes, hogy néha nem pontosan jön meg.

Ha még terhes is lennél, a hányinger nem másnap jönne el, hanem később. Nyugodj már le!

2013. szept. 18. 18:03
 7/9 A kérdező kommentje:
volt rajta igen, szerintem is bebeszélem de akkor is félek, köszönöm hogy válaszoltatok, igazatok van már csak bemesélem magamnak, mindenesetre elmegyek anyával orvoshoz hogy mitől lettem rosszul:) köszi a válaszokat mégegyszer
2013. szept. 18. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Alap lenne, hogy valaki akkor kezdjen nemi életet, ha tisztában van alapvető egészségügyi dolgokkal.

Tudni kellene azt is, hogy egy terhes nőnél mikor jelentkezhetnek hányingerek stb.

Sajnos előbb jelentkezik a vágy, mint a tudás.

2013. szept. 18. 18:15
 9/9 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok azzal mik a tünetek, írtam is hogy nem most kéne lenni a beágyazodásnak is ha az lenne, nem kioktatást kértem köszönöm
2013. szept. 18. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!