Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1997Anan kérdése:
Hogy lehetne pasim? Mit rontok el?
Figyelt kérdés
16/lány vagyok és még nem volt barátom... Suli mellett még 3 külön foglalkozásra is járok, és ott is vannak fiú, meg jóba is vagyok velük, de mégse jön össze, miért? Vagy csak én vagyok hülye ahoz, hogy valaki célozgatásait? Maga megitélése alapján, nem is vagyok csúnya, de nem is annyira szép, vagy az a baj, hogy alacsony vagyok nagyon?2013. szept. 17. 22:21
1/8 anonim válasza:
ha ezen görcsölsz akkor nem is lesz.
2/8 anonim válasza:
16 évesen még bőven ráérsz fiúzni.
3/8 A kérdező kommentje:
Ja jó, köszönöm. Akkor megnyugszom. Bár nem is nagyon görcsöltem rajta. De akkor ez most megnyugtatott.:)
2013. szept. 17. 22:32
4/8 anonim válasza:
Gondolom nem adsz jeleket.
Anélkül nem fognak érdeklődni..
5/8 anonim válasza:
Egyetértek #2-vel, 16 évesen még semmiről nem késtél le. Hidd el, ha egy fiúnak tetszel, arról tudni fogsz, mert mondani fogja, alacsony testmagasság meg szerintem inkább előny, mint hátrány. Ne görcsölj rá a témára, élvezd az életet, majd alakulni fog valami.
6/8 anonim válasza:
Én tizenhat évesen eldöntöttem, hogy soha nem lesz senkim, én nem kellek senkinek, tuti, hogy egyedül fogok meghalni, majd a 17. szülinapom előtt két hónappal jöttem össze a mostani barátommal. Szóval, nem olyan reménytelen a dolog, mint amennyire látszik. :D
7/8 viktor123456 válasza:
Hátha törpe lennél az nem szép. :-) kép? :-)
8/8 anonim válasza:
én szeretem az alacsony lányokat ...a 180nál magasabbat azért nem mert magassarkúban fura lennék mellete:)20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!