Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "éltétek túl" a szakitást? Mivel kössem le magam és mikor várhatok enyhülést? Legszivesebben csak aludnék és felébrednék mikor már vége az egésznek.
Nagyon szepen koszonom es foleg a 6os valaszolonak mert bar tudom, hogy nehez lesz, megis erot adnak a szavaid. Ami a "kukaba dobast" illeti nem kell a fejem venni. Tisztaban vagyok azzal, hogy nem volt hiabavalo a 7 ev, de en vele terveztem az eletem es nem rovidtavra. Tiniszerelem ide vagy oda en komolyan gondoltam vele az elejetol fogva. O az, aki elbizonytalanodott es donteskeptelen. 7 ev utan viszont nekem ne bizonytalanodjon el, foleg ha elotte hazassagrol meg gyerekvallalasrol beszelunk. Az igazsag az, hogy a dologban van egy 3ik is, egy kolleganoje akivel bar nem csalt meg, tobb van koztuk baratsagnal. Ez az egyetlen ami erot ad, ami miatt haragudni tudok ra...konnyu azt mondani, hogy hogyan tudom ot szeretni ha magasrol tesz ram. En
is ezt kerdezem es higgyetek el, ha leezne recept amitol kibelole, rogton kivaltanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!