Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek a Push Up-os melltartókról?
Inkább vállalja fel a lány a saját méretét vagy pedig lehet nyugodtan szivacsos, ha kicsi. Gáznak tartanád ha a barátnőd felsője alá benyúlnál és megfognád a mellét és éreznéd h van azért ott szivacs... Nah? :D
kort írjatok lécci :)
Nekem aztán tök mindegy, hogy Push Upos vagy nem. Nem ez számít :)
21/F
Vállalja a saját méretét.
Te mit szólnál hozzá, ha a párod 25 cm-es péniszhosszabbítót viselne? Folyamatosan, persze. Csak azért, mert úgy jobban néz ki?
jó hát nemúgy :D azért egy olyan melltartó nem olyan sokat növel..csak egy picit meg megemeli és ilyesmi..
am meg tudja a méretem, csak van egy nagyonszexi melltartóm és az eléggé szivacsos..:S
Szerintem hülyeség. Én sem rakok egy darab szivacsot a gatyámba, hogy nagyobbnak látszon a f*rkam.
Számomra elég lehangoló, ha kicsomagolom a csajt, és a kemény formás mell helyett valami mást találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!