Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek a Push...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek a Push Up-os melltartókról?

Figyelt kérdés

Inkább vállalja fel a lány a saját méretét vagy pedig lehet nyugodtan szivacsos, ha kicsi. Gáznak tartanád ha a barátnőd felsője alá benyúlnál és megfognád a mellét és éreznéd h van azért ott szivacs... Nah? :D

kort írjatok lécci :)

2009. nov. 4. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vállalják föl ami van nekik. ezt én írom egy 16 éves éretlen fickó :D
2009. nov. 4. 21:10
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
:) Push up párti. A barátod úgyis tudja mekkora, és ha meg akarja fogni, varázsolja előbb le róla. Viszont más pasi meg úgysem fogja fogdosni. Bár 2 sör után megfogtam egy csaj mellét, és mondtam, hogy push up?... hát nem tettem zsebre...
2009. nov. 4. 21:13
 3/16 A kérdező kommentje:
=) csak kiváncsi vagyok.. mert én hülyén érezném magam:/ de viszont vannak oylan szexi Push-up-os melltartóim hogy... :S
2009. nov. 4. 21:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aztán tök mindegy, hogy Push Upos vagy nem. Nem ez számít :)

21/F

2009. nov. 4. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
mehet a push-up, engem nem érdekel mekkora, pláne nem akkor, ha már odanyúlok, ha pedig úgy csinosabb, akkor hordjon olyat.
2009. nov. 4. 22:03
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

Vállalja a saját méretét.

Te mit szólnál hozzá, ha a párod 25 cm-es péniszhosszabbítót viselne? Folyamatosan, persze. Csak azért, mert úgy jobban néz ki?

2009. nov. 4. 22:11
 7/16 A kérdező kommentje:

jó hát nemúgy :D azért egy olyan melltartó nem olyan sokat növel..csak egy picit meg megemeli és ilyesmi..

am meg tudja a méretem, csak van egy nagyonszexi melltartóm és az eléggé szivacsos..:S

2009. nov. 4. 22:30
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyeség. Én sem rakok egy darab szivacsot a gatyámba, hogy nagyobbnak látszon a f*rkam.

Számomra elég lehangoló, ha kicsomagolom a csajt, és a kemény formás mell helyett valami mást találok.

2009. nov. 5. 00:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy ilyen melltartód, és a párod már ismer a nélkül is - akkor nyugodtan felveheted. Csak arra vigyázz, hogy ne legyél túl kacér, mert a környező férfiak szeme kiesik, és valaki majd elszeret. Aztán, mikor kicsomagol, lesz koppanás...
2009. nov. 5. 01:51
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
80d-s formás, kerek, feszes melleim vannak,és azért hordok szivacsos melltartót,mert nagyon szép formát és szép dekoltázst ad,mellesleg pedig azokból készülnek az irtó szexi darabok.:)
2009. nov. 8. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!