Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek a push-up melltartókról?
Nem tudom, miért nem lehet normális válaszokat adni.:D
Nekem az a véleményem a push-up melltartókról, hogy ha egy csaj ilyet hord, jobbak tőle a mellei, úgyhogy nem vagyok ellene.:)
Hihi, ha megengedsz egy csajtól egy véleményt...
Szerintem átvágás, és mindenki magát is be csapja, mert ha a pasi szeret nem (csak) a melleidért fog szeretni.
Egyébként a melltartó egyszer úgy is lekerül (gondolom érted). Addig meg "hazudjon" a push-uppal aki akar.
Bár lány vagyok, de had jegyezzek meg valamit:D
Tehát: felteszem, hogy most fiú vagyok, megimerkedek egy rohadt jó nővel, olyan az alakja, mint egy istennő, aztán lekerül a ruci, és hoppá, nyoma veszett a nagy cickóknak.
És ha egy lánynak kis mellek miatt van önbizalomhiánya, akkor arra kellene építeni, hogy elégedett legyen magával, nem push up melltartóra költenie:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!