Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek a push-up melltartókról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 21:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
hát én leszarom
2009. okt. 30. 21:43
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
nekem nem olyan kényelmes, jobb szeretem ha nincs rajtam. 23F
2009. okt. 30. 21:45
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem hordok melltartót, hagyom, hogy a szél lobogtassa őket.
2009. okt. 30. 21:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért nem lehet normális válaszokat adni.:D

Nekem az a véleményem a push-up melltartókról, hogy ha egy csaj ilyet hord, jobbak tőle a mellei, úgyhogy nem vagyok ellene.:)

2009. okt. 30. 22:11
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
De csak addig jók, amíg rajta van. :D
2009. okt. 30. 22:23
 6/15 Dymo ***** válasza:
67%
átbaszás
2009. okt. 30. 22:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
bocsi csaj vagyok! Jó de sok csaj azért horja h a fiúk ne baszogassák azért mert kicsik a mellei. Higyjétek tudom milyen érzés..:D És ha meg hordod akkor meg nem szólnak, lehet átbaszás de cici nélkül úgy behorpadna:D ha van benne azért vmi akkor jó:D és így többen meg is nézik az embert mint cickók nélkül/vagy picivel.
2009. okt. 30. 23:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit hülyén nézne ki rajtam, miért?
2009. okt. 30. 23:50
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

Hihi, ha megengedsz egy csajtól egy véleményt...

Szerintem átvágás, és mindenki magát is be csapja, mert ha a pasi szeret nem (csak) a melleidért fog szeretni.

Egyébként a melltartó egyszer úgy is lekerül (gondolom érted). Addig meg "hazudjon" a push-uppal aki akar.

2009. okt. 31. 00:30
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

Bár lány vagyok, de had jegyezzek meg valamit:D

Tehát: felteszem, hogy most fiú vagyok, megimerkedek egy rohadt jó nővel, olyan az alakja, mint egy istennő, aztán lekerül a ruci, és hoppá, nyoma veszett a nagy cickóknak.

És ha egy lánynak kis mellek miatt van önbizalomhiánya, akkor arra kellene építeni, hogy elégedett legyen magával, nem push up melltartóra költenie:D

2009. okt. 31. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!