Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem a helyzetet?
Nem tudom, ezt melyik kategóriába kellett volna írnom.
Szóval van egy srác, aki nagyon tetszik. Elsősök vagyunk, így nem ismerem annyira a lányokat, bár jóban vagyok velük. Viszont van egy lány, aki mindig elcseszi a dolgot amikor éppen próbálok kettesben lenni a fiúval. Tudom, hogy neki nem ő tetszik, viszont nem veszi észre, hogy nekem igen és ezért mindig odajön beszélgetni. És mivel neki jó a beszélőkéje ezért én sokszor kirekesztődök.
Hogy tudom ezt kezelni? Tudom, hogy nem rosszakaratból csinálja, csak nem veszi észre, viszont még nem vagyunk annyira jóban, hogy meg merjem neki mondani, hogy belezúgtam a fiúba.
vm csaj? Az mi? :)
Az a baj, hogy elég félénk vagyok, már az is nagy dolog, hogy megszólalok egy fiú társaságában, de ha egy ilyen lány odajön, egyszerűen lesöpör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!