Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor múlik már el ez a plátói szerelem? Hiába próbálom nem tudom elfelejteni.
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 00:40
11/14 anonim válasza:
10. ki volt szerelmes kibe?
(bevált?? :D miért, így most jobb?)
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
11.
Én voltam belé szerelmes... Állítólag ő is, de nem hiszem, mert olyan dolgokat én nem tudnék a fejéhez vágni mint amit ő az enyémhez. Ha valakit szeretek pl.nem tagadok le mindent amit valaha éreztem. Ő pedig ezt tette, mindent meghazudtolt (vagy nem jelentettem neki semmit. Persze a veszekedés során a durvaságot kihozta belőlem is.)
Nagyon fájt azt nem mondom, de mindent megölt bennem, amit iránta éreztem... :( annyiból jobb, hogy könnyebb őt utálni. Úgysem működött volna.
Bocs az offért :)
14/14 anonim válasza:
Nekem ez a fajta 'szerelem' 2 évig tartott, aztán megtudtam róla nem éppen kellemes dolgokat, amiknek a segítségével nagy nehezen, de szép lassan kiábrándultam belőle. :) Mellesleg a nők 90% képes a gyűlölet eszközével elfelejteni egy pasit (feltéve ha lány vagy, de szerintem fordítva is igaz). A másik verzió pedig az, hogy egyik napról a másikra kivered a fejedből de annyira, hogy észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!