Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor múlik már el ez a plátói szerelem? Hiába próbálom nem tudom elfelejteni.
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 00:40
7/14 FollowWings válasza:
Az talán sosem! Főleg, ha olyan beállítottságú vagy, mint én, hogy könnyen szerelembe esel.
De a fő ok, az az, hogy jobban vonzódunk olyan dolgokhoz, ami nem képezi a "tulajdonunk".
8/14 anonim válasza:
jó alaposan sértegesd meg és örökre meggyűlöl. Utána könnyebb lesz mindkettőtöknek..
9/14 anonim válasza:
8. ez nagyon köcsög szemét dolog, ilyet ne csinálj
10/14 anonim válasza:
Velem ezt csinálta egy pasi, bevált. Igaz, sírógörcsöt kaptam (egyébként nem vagyok eg sírós fajta) de örökre elérte hogy ne is akarjam keresni. Persze attól még lehet köcsög dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!