Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit végleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakit végleg elfelejteni?

Figyelt kérdés
Már kb 2.5 hónapja kerülöm, szóval teszek érte, hogy valahogy elfelejtsem de még így se sikerül, mert folyton rá gondolok. Mit lehetne tenni?

2013. szept. 11. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én már két éve próbálom kerülni-.-"
2013. szept. 11. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
ne kerüljétek inkább ismerjétek meg a rosszabbik énjét az többet segít
2013. szept. 11. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a baj. A rosszabbik énjét ismerem.
2013. szept. 11. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Megtennéd azt a szivességet, hogy leírod miért akarod elfelejteni? De csak ha érdemesnek ítélsz minket, hogy megoszd a sztorit?
2013. szept. 11. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
nem lehet senkit elfelejteni. majd az idő elhalványítja az emlékét, vagy lesz más valaki aki átveszi a helyét az agyadban. hasznosabb ha új ismeretségeket kötsz.
2013. szept. 11. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
újíts be egy másikat, akivel jól eldumálgatsz, hidd el segít ;)
2013. szept. 11. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:

4 éve ezt kérdezem...

Ismerem a "rosszabbik énjét", tudom, hogy messze lakik tőlem, tudom, hogy nem szeret...megpróbáltamnem beszélni vele hónapokig...még más fiú sem tudta elfeledtetni, pedig annyi emberrel beszélek, és sokan szimpatikusak, amíg jobban meg nem ismerem őket. Fájdalmas egy szerelem, de legalább igazi.

A régieket, akiket nem szerettem ennyire úgy tudtam elfelejteni, hogy megismertem a rosszabbik énjüket, na meg amikor már nem voltak kedvesek velem, inkább magamra gondoltam, és kerestem olyat, aki törődött.

17/L

2013. szept. 11. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!