Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy nincs kedvetek élni? Mivel lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Én már napok óta így érzem. Unok mindent, suliban várom, hogy vége legyen az óráknak, aztán hazajövök, és itt sem találom a helyem, csak lézengek, a filmek sem kötnek le, egyszerűen üres érzésem van, és maximum az alvás az, amit szeretek, remélem, hogy utána jobb kedvem lesz.

Mi lehet az oka ennek a szar érésnek, hogyan segítsek magamon?

17/L

2013. szept. 12. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet csak én fiú vagyok.NEm köt le a gép, se a tévé, a sport ami lekötne arra nincs pénz jelenleg, sajnos, és panelban semmit se lehet csinálni gépezés helyett. Futni szoktamde az 1 másfél óra nemsegít. Úgyhogy én is inkább aludni szoktam. 20/f
2013. szept. 12. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:

mindenki aki unja magát és nincs kedve élni, az a titok nyitja, hogy csináld azt amit szeretsz! Ha nem tudod mit szeretnél csinálni, akkor egyszerűen ne gondolj semmire, csak szimplán légy boldog, és nem kell problémázni!

Ha valaki keresi a társaságod, reagálj kedvesen, hátha kifogsz egy Don Juant, vagy Csipkerózsikát :D

Ha semmire nem gondoltok, nincs mi lefárasszon titeket lelkileg, testileg, szellemileg stbstb.

2013. szept. 12. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:

kérdező, írtál egy választ, hogy nem tudod mi bajod?

pár kérdést tolok feléd:

-nincs vétlenül egy fiú, aki tetszik de te neki nem?

-nem írkál neked esetleg egy pasi, aki iránt nem tudod eldönteni mit érzel?

-ért-e esetleg valamilyen csalódás az elmúlt 1 hónapban?

2013. szept. 12. 20:44
 14/16 Dreed ***** válasza:

"Mivel lehet ezen segíteni?"

9mm... közelről csodákra képes

2013. szept. 12. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Jön a tél, szerintem a lakosság 80%-a ilyen gondokkal küzd. Az időjárás is nagyon befolyásoló. Szürke minden, így semmihez sincs kedve az embernek.
2013. szept. 12. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:
13as 15ös válaszok nekem is hasznosak voltak.. én is így vagyok... pedig m8st be kellene legyek zsongva az egyetem miatt, első év meg minden, költözés, szabadság. Aztán meg itt szerencsètlenkedek ezzel az állapotommal. Csak jobb lesz ennél..
2013. szept. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!