Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert egy ilyen csaj kell neki? Miert nem vagyok en jo neki?
Figyelt kérdés
Elkezdtunk egy sraccal beszelgetni(mar fel eve tart), es gondoltam nem szur velem ki, mivel evek ota tetszem neki, erre kitett vagy 4 kepet, ahol az egyik csajjal van, akivel egyutt szoktak biciklizni(mint utolag megtudtam). Nem mondom, hogy csunya csaj, mert nem az, de tipikusan az a magamutogato, partyzos csaj(vagy 100 kepe van fenn facebookon, fele felpucer, ha elmegy valahova, azt feltetlenul ki kell irja, minden ilyen divatbemutaton ott pozol bikiniben, szoval gondolom ismeritek az ilyen csajokat). Hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem vagyok feltekeny ra, mert az vagyok, csak azt nem ertem, hogy miert nem vagyok a sracnak en eleg jo, mikor rengetegen mondjak, hogy jo csaj vagyok, udvarlom is akad jopar, csak en nem vagyok az a tipikus partizos csaj. Mellesleg meg 14 ev korkulonbseg is van kozottuk2013. szept. 12. 11:21
11/13 anonim válasza:
és a csaj akivel "együtt" van hány éves?
nem lehet h idősebb nálad és azért?:/
12/13 A kérdező kommentje:
13:47!
Irtam, hogy 19 eves a csaj, csak el kellett volna olvasni
2013. szept. 12. 13:49
13/13 anonim válasza:
Mégis mit gondolsz, mit akar egy 33 éves pasi, egy 19 éves ribitől? Ehhez neked tényleg segítség kell?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!