Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem ez a csaj?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy nemrégiben egy buliban szemezgettünk egy lánnyal,de nem beszéltünk mert nem volt reja alkalom. De viszont sokáig nézett rám lehet hogy azt várta hogy oda hiccenjek hozzá és szólítsam le de én barom nem tettem meg már bánom is. Ejsze meg kerestem facebookon (bár teljesen véletlenül találtam meg) és írtam néki de aztat hazudja hogy ő akkor ott se volt sőt életében sem járt ott ezt akarja nékem beadni. De haverjaim is tudják tanúsítani hogy ő volt szóval nem én vagyok a hülye és nem ismerem fel. Azt nem értem az egészben hogy miért nem mondja meg,hogy ő volt, vagy pedig utasítson el vagy valami sokkal egyenesebb lenne. De akkor minek nézegetette annyira még rám is mosolygott. vagy pedig meg látta a születési helyemet facebookon és ezért csinálja ezt? ezt is megmondhatná nem haragudnék meg...2013. szept. 8. 17:15
2/9 anonim válasza:
Azért,mert rád mosolygott,meg téged nézett az nem jelent semmit szerintem.Néha én is elbambulok,és észre se veszem,hogy valakit nézek..Lehet pont akkor fordult feléd mikor mosolygót,mert valaki mondott neki valamit.Szerintem vagy irj rá normálisan,hogy neked tetszik stb,vagy hagyd békén..
3/9 anonim válasza:
1-es
Köszönöm az általánosítást...
L
4/9 anonim válasza:
Hát ne is haragudj öreg de ha ilyen nyelvtannal meg szószerkezettel írtál rá akkor ne csodáld, hogy megijedt esetleg és hazudott..
Magyarországon élsz?
5/9 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, mint a lány. Egy srác rámírt facen, hogy táncoltunk egy buliban én meg hiába mondtam hogy biztos nem én voltam, nem hitte el. (alapból otthonülős voltam, sehova se mozdultam ki, nemhogy buliba)
Szóval simán lehet, hogy csak nagyon hasonlít rá, de nem ő az.
Egyébként az is meglehet, hogy meglátta, hogy hogyan írsz és inkább hazudott.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... igen magyarban èlek kiskorom òta csak pár èvig èltem románban ès bocsi a nyelvtanomèrt de most be pöccentett egy kicsit a hölgyemèny ès kibukott a belőlem az òmagyar... ja ès nem ebben a stìlusban ìrtam neki tudok kultùrált is lenni... ès tuti hogy őt láttam ès nem csak "vèletlen" mosolygott rám ès mindik körülöttem òlákodott direkt arrèb mentem ès jött utánam... vagy arra is gondolok,hogyúgy gondolja hogy akkor nem lèptem akkor így jártam..
2013. szept. 8. 17:44
7/9 A kérdező kommentje:
mindig*
2013. szept. 8. 17:45
8/9 anonim válasza:
kedves 3-as, csak a tapasztalataimat osztottam a nagyra becsült kérdezővel
9/9 A kérdező kommentje:
"kedves 3-as, csak a tapasztalataimat osztottam a nagyra becsült kérdezővel" ezt a nagyra becsült kérdezős részt nem tudom hova tenni te most gúnyolódsz?
2013. szept. 8. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!