Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha nekem ez a csaj annyira nem jön be? Kezdek felnőni vagy mivan velem? 16F?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nagyon modern meg divatos énis ilyen vagyok de nekem ez már egyszerűen nem jön be inkább a természetesebb lányok kezdenek érdekelni. normális ez más is tapasztalta?
2013. aug. 16. 00:13
1/18 anonim válasza:
Változik az ízlésed. Nem biztos, hogy örökké így marad.
3/18 anonim válasza:
ez egy tucat 3.14csa. És nagyon is jól teszed, h a természetes lányok felé tendálsz. Az ilyen nők agyából és egy férfi koponyából csörgőt lehet csinálni :)
5/18 anonim válasza:
Ez nem modern, hanem r*b@ncos. Igaz, az is elég mai. Hát nézd. Üdvözlendő dolog, de szólok, nem lesz könnyű természetesebb lányt találni.
6/18 anonim válasza:
Kicsit ribis, de azért kapna a pofikájába egy kis fehér kocsonyát :)
7/18 anonim válasza:
Na azért nem kell általánosítani... Én pl. 16 éves lány vagyok, és nem vagyok r.bancos, tényleg természetesebb vagyok... De az tény,hogy egyre több az olyan lány, amilyen a képen van, de csak azért, mert olyan kell a korombeli fiúknak... Szóval én természetesebb vagyok, és nincs barátom, ő r*bancos és nyilván van neki... Hát mit is mondjak, egyre ilyenebb ez a világ... :/ 16/L
8/18 anonim válasza:
#7 attól, hogy a korombeli nőknek meg 90%-ban csak a f:sz kell még nem járok egyszál f:szban az utcán ;) f25
9/18 anonim válasza:
#7 Csak maradj ilyen. Pont ma kaptam egy igen durva pofont az élettől, mikor egy hozzád hasonló lány mint egy utolsó ribi beszélt velem. De már egy ideje ez volt.
10/18 anonim válasza:
Normálisnak normális. B*zi vagy azt kész :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!