Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó olyan csajjal járni, aki egy iskolába van velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sokan mondták már hogy nem jó saját iskolába csajozni, mert ha szakítotok akkor így meg úgy.
Nem egy osztályba vagyok a lánnyal, de egy évfolyamon.
2013. aug. 25. 01:51
1/6 anonim válasza:
Az szerintem legjobb. A hét majdnem minden napján együtt tudtok lenni, de ha szakításra kerül a sor, akkor is el tudjátok kerülni egymást. Szerintem fiatal korban ez a logikus lépés.
2/6 anonim válasza:
van előnye, de több hátránya is
de ha tetszik a lány, ez azért ne akadályozzon meg
3/6 anonim válasza:
Akkor lenne egy kicsit kellemetlen hogyha egy osztályba járnátok és úgy lennétek együtt mert bármennyire is vágysz a másikra nem teheted meg ..de ha évfolyam társad az szerintem nem olyan vészes
4/6 anonim válasza:
Szerintem akkor sem. Mert még így is többet látjátok egymást, mint azok, akik nem egy suliba járnak. Jó, tudom..az lenne a normális, hogy mindig látni akarjátok egymást, de egy idő után elég idegesítő tud lenni, hogy nincs szabad tered.
6/6 Treborida12345 válasza:
LOl, nekem gáz lenne, de szerintem ha szakítasz vele, először dug meg. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!