Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akr minden korombel sőt még nálam kisebbk is pasit/csajt?
Mert sajnos ez lett a divat, és a sok kis csíra (ne vedd magadra...) divatmajom megy a többi után...
Te csinálod jól... ;)
köszönöm a válaszod:)
csak sajnos az a baj hogy barátaim szerint én vagyok az aki rosszul csinálja és kilóg a sorból...nem értem minek ilyen fiatalon párkapcsolat
-.- És gondolj bele hogy azoknak a kapcsolat meddig tart és mennyi értelme van:)
Teljesen normális vagy és nem nem te lógsz ki a sorból:)
Normális ha így gondolkodsz:)
Nem vagy egyedul.
Par nap es 15 leszek. Ez ami mostansag megy nagyon szanalmas szerintem , vagy nem is tudom mi a megfelelo szo ra.
Ev vegen volt egy hulye jatek , felelsz v mersz ,en is odaultem , mindenki ott volt , nem akartam magamba kulon ulni. Feltettek nekem azt a kerdest, hogy : Miert nem volt eddig pasim?A tanulas miatt? Erre egy barom osztalytarsam ravagta hogy: Lezbi vagy? ...Na ehhez mit lehet szolni?
Sajnos, hogy a mai vilagba ilyen hulye a felfogaas.
En szemely szerint ugy vagyok vele , hogy nem kell ugy keresni tizen akarhany evesen a "szerelmet" , majd ha eljon az ideje ugyis lesz. Minek divatbol jarni valakivel , csakhogy legyen meg a neve , hogy jarsz XY-nal, mert masrol ugyse szolna.
Nem foglalkozok masok ilyen idiota velemenyevel , te se tedd , csinald azt , amit jonak gondolsz ...mert szerintem az a jo amit te gondolsz!
Köszönöm!:)
Jó érzés tudni hogy nem vagyok egyedül és hogy van még aki megért:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!