Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még őszinte pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még őszinte pasik egyáltalán?

Figyelt kérdés
Tényleg az hazudik a legjobban, aki gyanakvásodra állandóan sértődötten állítja, hogy ő igazat mond? Vagy annak még gyanúsabbnak kellett volna lennie, ha ezt hangoztatja? Ti még elhiszitek, ha azt mondja, nem csalt meg? Egyszerűen undorító az összes férfi.

2013. szept. 12. 05:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
A "metakommunikáció" is 90%-ban belemagyarázáson alapul, és vmiért tipikusan a nők szokása ilyesmivel előjönni. Huszonéves vagyok, de férfi, ezért nem képzelődök ilyesmikről.
2013. szept. 13. 09:40
 32/42 anonim ***** válasza:

Az, hogy TE nem veszed észre, nem jelenti azt, hogy képzelődés. A hazugságvizsgáló működésének elve is a pulzus változásán alapul, talán a vérnyomást is figyelembe veszi. A testünk REAGÁL a hazugságra, mert a lelke mélyén minden ember jó és őszinteségre vágyik. De minek is magyarázom ezt egy szemellenzős huszonévesnek?

Szakirodalom metakommunikáció témában:

[link]

Olvass mellé egy kis pszichológiát is, még mielőtt tovább cáfolnád a nyilvánvalót.

Üdv.

2013. szept. 13. 09:52
 33/42 anonim ***** válasza:
A pulzust és a vérnyomást nem látod szabad szemmel. Egy-két metakommunikációs jelet talán egy pszichológus felismer, de egy laikus szinte mindig csak belemagyarázni tud. Ti nők ilyenkor pszichológusnak képzelitek magatokat, és mindenbe képesek vagytok belemagyarázni mindent, illetve mindennek az ellenkezőjét is.
2013. szept. 13. 10:07
 34/42 anonim ***** válasza:
12 éve foglalkozom pszichológiával, tanították is, még amikor iskolába jártam. Miután kijöttem a suliból, alternatív pszichológiát is hallgattam 1-2 évig. De ettől függetlenül biztosan neked van igazad, én pszichológusnak képzelem magam, csak mert nő vagyok ;)
2013. szept. 13. 10:17
 35/42 anonim ***** válasza:
Ha valóban értesz a pszichológiához, akkor elhiszem, h észreveszel ilyen dolgokat. Aki nem ért hozzá, az viszont nem veszi észre, csak belemagyarázza, és a nők nagy részére ez attól még igaz.
2013. szept. 13. 10:19
 36/42 anonim ***** válasza:

Erre próbáltam célozni az elején. Attól, hogy te nem veszed észre, még létezhet.

De jól van oké, spongya rá, legközelebb pls, ne írd azt, hogy hülyeség, csak azért, mert valaki másképp gondolja.

Béke veled :)

2013. szept. 13. 10:31
 37/42 anonim ***** válasza:

"Ti nők ilyenkor pszichológusnak képzelitek magatokat"

Bocs, nemcsak képzelem magam.

"Ha tényleg minden problémáját elmondaná, és teljesen őszinte lenne, egyrészt halálra sértődnél, másrészt nem tartanád férfinek. Mindkettő oda vezetne, h elhagynád."

Pont attól tartom férfinak, hogy nyílt, őszinte, és nem fél felvállalni mindent, ami benne van.

És az őszintesége (az enyémmel együtt) oda vezet, hogy működik a kapcsolat.

De láthatóan semmit sem értesz az emberekhez, szóval minek magyarázom...

2013. szept. 13. 12:33
 38/42 anonim ***** válasza:

#37 A nőkhöz speciel többet értek, mint ti nők, mivel ti nagyon nem ismeritek magatokat. Ez az itt adott válaszokból is kiderül.

Egyébként egy friss ellenpélda a nonverbális jelek témájára: általánosan elfogadott vélekedés, h ha a nő az ujja köré csavargatja a haját, akkor tetszik neki a férfi, akivel beszélget. Na, nemrég egy olyan lány csinálta ezt, akinek 1000%, h nem tetszem. Szóval nem lehet az ilyesmiből nagyon mély következtetéseket levonni.

2013. szept. 14. 09:53
 39/42 anonim ***** válasza:
Nem, te leginkább semmihez nem értesz, ami emberekkel kapcsolatos. Téma lezárva.
2013. szept. 15. 00:10
 40/42 anonim ***** válasza:

#38, az hogy egy nő csavargatja a haját, azt is jelentheti, hogy:

- más is van a társaságban, aki tetszik neki, vagy

- veled beszél, de közben valaki olyanra gondol, aki tetszik neki.

2013. szept. 15. 07:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!