Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még őszinte pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még őszinte pasik egyáltalán?

Figyelt kérdés
Tényleg az hazudik a legjobban, aki gyanakvásodra állandóan sértődötten állítja, hogy ő igazat mond? Vagy annak még gyanúsabbnak kellett volna lennie, ha ezt hangoztatja? Ti még elhiszitek, ha azt mondja, nem csalt meg? Egyszerűen undorító az összes férfi.

2013. szept. 12. 05:30
1 2 3 4 5
 21/42 TB28 ***** válasza:

Az sem jó ha teljesen őszinte a pasi. Nekem a barátnőm most mondta hogy olyan vagyok mintha a báttya lennék. Ő 17, én 21. Ez azért furcsa kijelentés.

Mert ha bulikban vagyunk nem iszom, hogy ha esetleg baj van akkor észnél legyek. Meg mindent megbeszélünk egymással. Többnyire.

Múltkor féltékenykedett, mire én megmondtam neki hogy felesleges mert ha nem vele akarnék lenni azt már megmondtam volna neki. Meg voltak problémák eleinte és ha nem akartam volna vele folytatni akkor lett volna lehetőségem kilépni a kapcsolatból.

Most meg teljes biztonságban érzi magát hogy én nem csalom meg de ő eljár pasikkal találkozgat ha nem érek rá, elmenni vele. Dw azok csak haverok. Ilyen deszkás, bmx-es csőnacis gyerekekkel....

21/F

2013. szept. 12. 15:21
 22/42 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki érdemben hozzászólt. Mivel nem engem csaltak meg, hanem kívülállóként szemléltem az eseményeket, szerintem jobban észrevehettem volna a figyelmeztető jeleket. Igaz, hogy nem mindig vagyunk felkészülve az igazságra, de szerintem jobb idoben szembesülni vele, mintha utólagosan vágják az ember fejéhez. És tényleg jó olvasni, ha ti őszinte embernek tartjatok magatokat, de tényleg minden helyzetben így cselekedtek, vagy egy-két kegyes hazugság belefér Nektek? Ha igen, hol van a határvonal?
2013. szept. 12. 17:26
 23/42 anonim ***** válasza:
Kegyes hazugság? Elég ritkán fordul elő, szerintem abban mindenki maga dönt, hogy mikor nem mond el teljesen mindent.
2013. szept. 12. 19:04
 24/42 anonim ***** válasza:

#7-es kérdésedre a válasz: nézz a szemébe, az mindent elárul.

Én is különösen érzékeny vagyok az igazságra. Volt egy pasi (valamikor nagyon régen), aki be akarta nekem adni, hogy motorbalesetet szenvedett, a Margit-hídon (!) ütközött egy kamionnal :DDD Naiv kislány voltam még, elsőre el is hittem neki, de 2 órán belül sikerült kiderítenem, hogy igazából vonattal érkezett, nem motorral...

Nem tartozik szorosan a témához, csak azért írtam le, mert a srác később elmondta, hogy a barátnőjét kb. 1,5 éve altatja mindenféle hazugságokkal és nem tűnik fel neki. Nálam 2 óra alatt kibukott a dolog.

2013. szept. 12. 19:10
 25/42 anonim ***** válasza:
Utolsónak: az hülyeség, h nézz a szemébe. Abba azt látsz bele, amit akarsz. Ha így lenne, nem tartott volna 2 óráig rájönnöd, h hazudik, hanem azonnal megláttad volna a szemében.
2013. szept. 12. 19:18
 26/42 anonim ***** válasza:

"Vannak, de általában nincs nőjük. Veletek lányokkal nem szabad őszintének lenni. Ti se vagytok azok, és a pasiktól sem értékelitek."

Gratulálok az okosságodhoz.

Mindig az vagyok a barátommal, és ő is az velem, látom a tekintetén, érzem rajta, valamint mindig szól, ha valami probléma van, megbeszélünk mindent. Ez a kapcsolatunk alapja, az őszinteség az egyik legnagyobb erénye a sok közül. :)

És ezzel a kérdésre is válaszoltam asszem.

2013. szept. 12. 20:45
 27/42 anonim ***** válasza:
Megint "látom a tekintetén" :D Az semmit nem jelent. Ha tényleg minden problémáját elmondaná, és teljesen őszinte lenne, egyrészt halálra sértődnél, másrészt nem tartanád férfinek. Mindkettő oda vezetne, h elhagynád.
2013. szept. 12. 20:58
 28/42 anonim ***** válasza:

#25, én tiszteletben tartom a te véleményedet is, de biztosan nem véletlen az az ezeréves bölcsesség, hogy a szem a lélek tükre.

Attól még nem biztos, hogy hülyeség, hogy TE nem értesz egyet vele.

2013. szept. 13. 06:54
 29/42 anonim ***** válasza:
Bizonyos esetekben igen, pl. egy elmebetegnek általában tényleg látszik a tekintetén, h vmi nem oké vele. De azt nem tudod megmondani vkinek a szeméről, h hazudik. Ha így lenne, sokkal egyszerűbb lenne a rendőrség dolga. Beviszik a gyanúsítottat, megkérdezik h ő ölte-e meg a Pista bácsit, aztán ha letagadja, látják a szemén h hazudik, és hurrá, megoldottuk a bűnügyet. Azért egyértelmű, h ez nem egészen így megy.
2013. szept. 13. 07:39
 30/42 anonim ***** válasza:

Nonverbális, vagy metakommunikáció, egyértelműen megfigyelhető. A rendőrség nem használhat ilyen módszereket, mert nekik nem megfigyelhetőségre, hanem mérhetőségre van szükségük.

Nem is értem, miért vitatkozom itt veled. Hány éves vagy, hogy nem érted? :S

2013. szept. 13. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!