Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még őszinte pasik egyáltalán?
Az sem jó ha teljesen őszinte a pasi. Nekem a barátnőm most mondta hogy olyan vagyok mintha a báttya lennék. Ő 17, én 21. Ez azért furcsa kijelentés.
Mert ha bulikban vagyunk nem iszom, hogy ha esetleg baj van akkor észnél legyek. Meg mindent megbeszélünk egymással. Többnyire.
Múltkor féltékenykedett, mire én megmondtam neki hogy felesleges mert ha nem vele akarnék lenni azt már megmondtam volna neki. Meg voltak problémák eleinte és ha nem akartam volna vele folytatni akkor lett volna lehetőségem kilépni a kapcsolatból.
Most meg teljes biztonságban érzi magát hogy én nem csalom meg de ő eljár pasikkal találkozgat ha nem érek rá, elmenni vele. Dw azok csak haverok. Ilyen deszkás, bmx-es csőnacis gyerekekkel....
21/F
#7-es kérdésedre a válasz: nézz a szemébe, az mindent elárul.
Én is különösen érzékeny vagyok az igazságra. Volt egy pasi (valamikor nagyon régen), aki be akarta nekem adni, hogy motorbalesetet szenvedett, a Margit-hídon (!) ütközött egy kamionnal :DDD Naiv kislány voltam még, elsőre el is hittem neki, de 2 órán belül sikerült kiderítenem, hogy igazából vonattal érkezett, nem motorral...
Nem tartozik szorosan a témához, csak azért írtam le, mert a srác később elmondta, hogy a barátnőjét kb. 1,5 éve altatja mindenféle hazugságokkal és nem tűnik fel neki. Nálam 2 óra alatt kibukott a dolog.
"Vannak, de általában nincs nőjük. Veletek lányokkal nem szabad őszintének lenni. Ti se vagytok azok, és a pasiktól sem értékelitek."
Gratulálok az okosságodhoz.
Mindig az vagyok a barátommal, és ő is az velem, látom a tekintetén, érzem rajta, valamint mindig szól, ha valami probléma van, megbeszélünk mindent. Ez a kapcsolatunk alapja, az őszinteség az egyik legnagyobb erénye a sok közül. :)
És ezzel a kérdésre is válaszoltam asszem.
#25, én tiszteletben tartom a te véleményedet is, de biztosan nem véletlen az az ezeréves bölcsesség, hogy a szem a lélek tükre.
Attól még nem biztos, hogy hülyeség, hogy TE nem értesz egyet vele.
Nonverbális, vagy metakommunikáció, egyértelműen megfigyelhető. A rendőrség nem használhat ilyen módszereket, mert nekik nem megfigyelhetőségre, hanem mérhetőségre van szükségük.
Nem is értem, miért vitatkozom itt veled. Hány éves vagy, hogy nem érted? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!