Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még őszinte pasik egyáltalán?
Pici csillag, ezzel az az egyetlen probléma, hogy senki nem kíváncsi a valóságra... Az emberek nagy része, csak addig akar őszinteséget hallani, amíg az az egóját növeli. Amint olyat mondok a másiknak, ami nem tetszik neki, vagy akár még rombolja is azt, akkor egyből el vagyok küldve a búsba...
Akkor akarj majd őszinteséget, ha képes vagy együtt élni azzal... Persze tudom, te a kivétel vagy, mert így meg úgy...
Kedves kérdező, vannak még normális és őszinte férfiak. Kár, hogy őket nem veszitek emberszámba, mert "túl jók", "aranyosak", és önmagukat adják, nem játszák meg magukat, mint az általatok preferált férfiak többsége.
Én soha nem csalnám meg a párom, ha nem működik a kapcsolat, akkor véget vetnék neki, vagy megjavítanám, de a másikat nem árulnám el. Kár, hogy még egyetlen nőtől sem kaptam soha esélyt, pedig nem vagyok bűnronda, csak a normális férfiakat képtelenek vagytok értékelni, aztán sír a szátok, amikor azt kapjátok, amit megérdemeltek. Mindig a nő választ. Ha megcsalnak az elsősorban a te hibád. Rosszul választottál.
" Ha megcsalnak az elsősorban a te hibád. Rosszul választottál."
Elsőre nem tudni,hogy ki megcsalós fajta,és ki nem az.Van olyan,hogy sosem csalta meg valaki a párját,és most megcsalja.Vagy fordítva.Előre sajnos nem lehet megjósolni ezeket a dolgokat.Mindenkinél más és más oka van a megcsalásnak,de az egyik leggusztustalanabb dolgok egyike.Főleg,ha érzed,és még tagadja is a másik.
"Elsőre nem tudni,hogy ki megcsalós fajta,és ki nem az."
Öt perc beszélgetés után meg lehet mondani, hogy kibír e az illető egy évet férekefélgetés nélkül. Azt nem lehet megmondani, hogy mi lesz öt-tíz év múlva.
Vannak még nemfelszínes, nem anyagias nők egyáltalán?
Erről pedig ennyit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!