Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, járnátok depressziós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok depressziós lánnyal?

Figyelt kérdés

Megpróbálnátok vele?

Hullámzó a hangulatom, most épp a mélyponton vagyok, ezért is jutott eszembe a kérdés. Nem találom a helyem a világban, úgy érzem, nincs is értelme az életnek, reménytelennek látom a jövőm. Nyomott és szomorú vagyok. Ugyanakkor vannak önfeledt és boldog időszakaim, de sajnos a mostani állapot az uralkodó. Nem volt szép gyermekkorom, azt hiszem, belefáradtam, és depressziós lettem. Ki lehet bírni egy ilyen társ mellett? Akinek olyan a hangulata, mint a hullámvasút? Egyszer fent, többször lent?

17L

2013. szept. 11. 19:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én?:D (17-es)
2013. szept. 11. 20:40
 22/26 anonim ***** válasza:
Bizony hogy te :D
2013. szept. 11. 21:13
 23/26 anonim ***** válasza:

Egy megfelelő(!) párkapcsolatban mindenki boldogabb. Szóval ha lenne valakid, akit tiszta szívből szerethetsz, és ő is odavan érted, valószínűleg kevesebbszer lenne mélypontod, és a mélysége is csökkenne.

Én is úgy érzek, mint te, de a szerelmem nagyon boldoggá és nyugodttá képes tenni...pedig nem is szeret engem.

18/L

2013. szept. 11. 21:17
 24/26 anonim ***** válasza:
A szerelem nem szeret téged? Ebből kicsit az jön le hogy te inkább az érzéssel foglalkozol, nem pedig azzal aki kiváltja.
2013. szept. 11. 21:28
 25/26 anonim ***** válasza:
NEm
2013. szept. 12. 11:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és a válaszom igen. Az indok pedig az, hogy én sem éltem valami boldog életet, elég érett gyerek voltam a koromhoz képest (részben azért mert általános felében ki voltam tagadva), és tudom milyen érzés az amikor totálisan feleslegesnek érzi magát az ember... Ha megismerek egy depressziós lányt meg akarom ismerni, meg akarom tudni, hogy ő miért, mert én magamtól keveredtem ki belőle, és hátha tudnék segíteni :) Az pedig egy másik dolog, hogy nagyon sok ember képtelen megérteni az ilyen viselkedés, és kitagadják az ilyen embereket, ezzel több bajt okozva nekik, amit itt írt egy kommentelő lány, hogy egy idő után megunják a pasik, hogy ilyen... Hát azok oda is valók :D Mindenkinek vannak mélyebb pontjai, és egy párkapcsolatban elfogadod a másikat, az egyik depressziós, a másik lehet szadista, a harmadik összefeküdhet mindenkivel...:D Ha szereted a partnered akkor úgyis elfogadod olyannak amilyen (persze ha mindenkivel összefekszik, akkor ne csodálkozzon, hogy ki lesz kosarazva) :)
2013. szept. 24. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!