Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, járnátok depressziós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok depressziós lánnyal?

Figyelt kérdés

Megpróbálnátok vele?

Hullámzó a hangulatom, most épp a mélyponton vagyok, ezért is jutott eszembe a kérdés. Nem találom a helyem a világban, úgy érzem, nincs is értelme az életnek, reménytelennek látom a jövőm. Nyomott és szomorú vagyok. Ugyanakkor vannak önfeledt és boldog időszakaim, de sajnos a mostani állapot az uralkodó. Nem volt szép gyermekkorom, azt hiszem, belefáradtam, és depressziós lettem. Ki lehet bírni egy ilyen társ mellett? Akinek olyan a hangulata, mint a hullámvasút? Egyszer fent, többször lent?

17L

2013. szept. 11. 19:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én is depresszióra hajlamos vagyok, lány. Az ismerkedéssel sosem volt gondom, csak kb 2-3 év után hagytak ott, mert ilyen vagyok....
2013. szept. 11. 19:57
 12/26 anonim ***** válasza:

húú de magamra ismertem.:)

a barátom pont az ilyen lányokat szereti , ő is ilyen:)

2013. szept. 11. 19:57
 13/26 anonim ***** válasza:
Fiúként kicsit hasonló cipőben járva (nem depresszió, de hasonló dolog) azt tapasztaltam, hogy ez nehéz ügy. Sok az álszent, ígérgető ember, aki azt hirdeti, hogy toleráns, de a gyakorlatban mégis mást mutat. Sajnos sokkal több az olyan, aki a szép szavak mestere, de amikor a tettek mezejére kellene lépnie, valamilyen indokot mindig kitalál, hogy miért nem kellesz neki, viszont kioszt neked egy leereszkedő szöveget arról, hogy "biztosan neked is eljön majd". Aki "normális", annak fogalma sincs arról, hogy mi játszódik le benned, mit élsz át, ezért nem tud megérteni téged, és bele se tudja élni magát a helyzetedbe. Sajnos ha megtudják (vagy csak megsejtik), hogy "problémás" vagy, nagy valószínűséggel elfordulnak tőled. Én legalábbis ezt tapasztaltam, nyilván nem véletlenül nem jött nekem soha össze semmi. Az emberek többsége egyszerűen a könnyebb utat választja, nem akarnak "megdolgozni" egy "problémás" emberrel, inkább dobálják ide-oda. Ugyanakkor viszont elvárnák tőled, hogy olyan tapasztalataid legyenek, mint egy olyan embernek, akinek "normálisan" alakult az élete. Nem tudom, számodra mennyire megoldható, de azt tudnám neked javasolni, hogy keresd fel az iskolapszichológust, ha van, vagy bármilyen pszichológust, segíthet feldolgozni a múltadat. Most még fiatal vagy, sokkal könnyebben tudod alakítani a jövődet, mint tíz év múlva. Én bő huszonévesen kezdtem el, és mondhatom, hogy nem könnyű.
2013. szept. 11. 20:02
 14/26 anonim ***** válasza:
Volt b.nőm is ilyen volt. Úgy hogy igen, már volt rá példa is. Viszont te túl fiatal lennél hozzám. De biztos akad majd valaki. ;)
2013. szept. 11. 20:03
 15/26 anonim ***** válasza:
Semmi pénzért!! Már volt ilyenben tapasztalatom, és többet nem kérek belőle!!
2013. szept. 11. 20:11
 16/26 anonim ***** válasza:

Igen, ha nem használ lelki szemetesnek.

20/F

2013. szept. 11. 20:19
 17/26 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok...most épp a férfi társadalom borít már ki teljesen..meg úgy minden..semminek nincs értelme...:_/

18/L

2013. szept. 11. 20:23
 18/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó nem csak a férfiaknál van így. Pont most baszott át egy lány úgy ahogy az megvan írva. Lassan már azon a ponton vagyok hogy inkább egyedül döglök meg, pedig nagyon nem ezt érdemlem ...
2013. szept. 11. 20:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Velem is kb ez van...(17-es)
2013. szept. 11. 20:31
 20/26 anonim ***** válasza:
Mi történt mesélj .. :)
2013. szept. 11. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!