Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen nővel? Nem én vagyok az, hanem az egyik ismerősöm.
168cm, vékony de van fogni való ott ahol kell lennie, hosszú barna haja van, zöld szem, világosbarna bőrszín,(nem cigány) 24 éves, 6 nyelven tud: németül, angolul, spanyolul, franciául, oroszul, japánul. Ovis kora óta tanulta a nyelveket. Modellkedik is. Könyvelő. De egyben psziológiával is foglalkozik, de szeretne orvos is lenni. Tud sztriptíz táncot lejteni. Eléggé kedves, bár egy kicsit befolyásolható, nagyon szép lány.
Vagy már akkor túl okos?
"szentek, szerintem ugyan olyanok vagytok mint mi....."
Hát nem tudom, normális értelmes, szerény, szelíd nőt manapság nehezebb találni, mint tűt a szénakazalban.
A 33%-os válaszoló pedig egy barom.
"Akkor én is mondhatnám hogy az összes férfi ilyen a világon......"
Az a baj, hogy a normális férfiak nem kellenek nektek, mert nem elég izgalmasak, nem elég nagypofájúak stb.
Hát 33as te nem vagy komplett ember XDD Szakadok rajtad bocs.
Kérdező a barátnődnek amúgy valszeg nem elég jó senki. Nekem pl a legtöbb csaj még képet sem hajlandó küldeni itt.
Oké nem vagyok se gazdag se szép de a legtöbben nem igazán adnak esélyt. Volt már barátnőm kettő is szóval nem sírok vagy valami ilyesmi csak könnyen lehet hogy ha leadná az igényeit vagy a sok közül csak a legfontosabbra koncentrálna akkor lenne pasija. De mégegyszer mondom ahogy így leírtad olyan mintha egy forgatókönyvből loptad volna XD
Bár van barátnőm, de ha nem lenne, akkor sem lenne szimpatikus.
A külső tulajdonságai, amiket 1 sorban leírtál, nem érdekel. Ezek lényegtelen dolgok :D Vagyis olyan, ami kb tökmind1.
Az hogy sok nyelvet tud, érdekli a pszichológia és orvos akar lenni, ezek mind jó dolgok. Nagyon jó dolgok.
Viszont nekem az már hátrány, hogy modellkedik és sztriptíztáncol. Ilyen nő nem kéne :D
És nekem csak jó dolog ha egy nő "túl okos". Különben meg sosem lehet elég okos :D mindig lehetne annál még okosabb is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!