Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy ilyen nővel? Nem én vagyok az, hanem az egyik ismerősöm.

Figyelt kérdés

168cm, vékony de van fogni való ott ahol kell lennie, hosszú barna haja van, zöld szem, világosbarna bőrszín,(nem cigány) 24 éves, 6 nyelven tud: németül, angolul, spanyolul, franciául, oroszul, japánul. Ovis kora óta tanulta a nyelveket. Modellkedik is. Könyvelő. De egyben psziológiával is foglalkozik, de szeretne orvos is lenni. Tud sztriptíz táncot lejteni. Eléggé kedves, bár egy kicsit befolyásolható, nagyon szép lány.

Vagy már akkor túl okos?

2013. szept. 7. 19:37
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
ám a kérdést azért tettem fel, mert sokszor mondja nekem, hogy biztos azért szakított vele a barátja mert túl okoskodónak tünt mellette és soha nem lesz neki már barátja:S Nagyon sajnálom őt, nem érdemelte meg volna
2013. szept. 7. 19:48
 12/39 anonim ***** válasza:
jo persze a szokasos kamu minde nonek csak az szamit. az lehet h magadnak is hazudsz de ha egyszer tartasz rendes onismereteet akkor majd rajosz h igazam van.
2013. szept. 7. 19:48
 13/39 A kérdező kommentje:
utolsó most meg mi a bajod? most elkezded hogy ilyenek vagyunk meg nekünk csak a pénz kell és ráadásul nem is ez volt a kérdés........
2013. szept. 7. 19:50
 14/39 A kérdező kommentje:
azt hiszed, hogy minden nő ilyen, azért szállj magadba légyszíves, attól hogy neked szerintem volt egy ilyen barátnőd attól még mi nem vagyunk ilyenek.
2013. szept. 7. 19:51
 15/39 anonim ***** válasza:
A normális férfiaknak az ilyen nőknél sajnos esélyük sincs. Ezt sajnos tapasztalatból tudom. Nem ítélem el az ilyen nőket, sőt talán egy kicsit sajnálom is őket, mert eléggé magányosak lehetnek, főleg ha tudatában vannak annak, hogy a szépségük és az eszük miatt maradnak egyedül. Mert nekik is van egy mércéjük amit meg kell ütnie a partnernek, és hát ők sem tesznek az alá amit ők képviselnek. Ez van.
2013. szept. 7. 19:52
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
1???????? tobb mint 500 csajt ismerek es mind ijen. csak a penz kell mindennek meg a fasz. persze annal tobb penz kell minel rondabb vagy de ha igy is van valszeg csalni fog egy jocsavoval. ezert egyszerubb a profi az kielegiti a vagyakat aztan a tobbi ugyse erdekel senkit mert masra nem vagytok jok sajnos. a kerdesre meg ma valaszoltam szal fukoff.
2013. szept. 7. 19:55
 17/39 anonim ***** válasza:
Akárki összejönne vele. Csak fèlnek kezdeményezni. Szerinte. Ha nyitna valaki felé aki tetszik neki akkor meglátná, hogy csak "félnek" tôle.
2013. szept. 7. 20:00
 18/39 anonim ***** válasza:
A modellkedésnél bukott nálam a dolog, modell egyenlő ribi, továbbá ott, hogy 24 évesen fogalma sincs, hogy mit akar, közgáz, pszicho, orvosi. Arról nem is beszélve, hogy én családot szeretnék, ami orvos csajjal baromi nehezen összeegyeztethető (tudom, mert énis orvos leszek).
2013. szept. 7. 20:00
 19/39 A kérdező kommentje:
azért tényleg állítsd le magad hallod, azért mit képzelsz magadról, hogy ide írsz hogy a nők semmire sem valók. Én is irhatnák szerintem meg a férfiak semmire sem valók, már elváltam egyszer. Ja és a férjem tehettett róla. Az összes pénzemet eljátszotta, elitta, nem csinált semmit egész nap csak ivott és evett. Aztán még mi nem vagyunk való semmire.
2013. szept. 7. 20:01
 20/39 A kérdező kommentje:
esküvői meg fürdőruha modell nem ribi.
2013. szept. 7. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!