Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy ilyen nővel? Nem én vagyok az, hanem az egyik ismerősöm.

Figyelt kérdés

168cm, vékony de van fogni való ott ahol kell lennie, hosszú barna haja van, zöld szem, világosbarna bőrszín,(nem cigány) 24 éves, 6 nyelven tud: németül, angolul, spanyolul, franciául, oroszul, japánul. Ovis kora óta tanulta a nyelveket. Modellkedik is. Könyvelő. De egyben psziológiával is foglalkozik, de szeretne orvos is lenni. Tud sztriptíz táncot lejteni. Eléggé kedves, bár egy kicsit befolyásolható, nagyon szép lány.

Vagy már akkor túl okos?

2013. szept. 7. 19:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
37%

"esküvői meg fürdőruha modell nem ribi"

Nem érdekel. Normális nő nem használja a testét pénzkeresésre.

A válásod pedig a te hibád. Nem kell egy semmirekellő bunkóval összeházasodni, az igent pedig te mondtad ki. Mindig a nő választ.

2013. szept. 7. 20:06
 22/39 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kérdés kicsit kamu szagú már bocs kicsit olyan mint a jobanrosszban forgatókönyve lenne XDD (Am hugom szokta nézni nem kell beszólni)

Ha komoly akkor sry! 33as te meg egy kretén gyökér vagy.

2013. szept. 7. 20:06
 23/39 anonim ***** válasza:
0%
te kinek kepzeled magad ???? azt csinalok amit akarok mert gazdag vok es a hozzad hasonlokat ugy hajtogatom ahogy kedvem tartja eppen szal jah. de kimutatja a fogya feherjet maris kiderult h elvalt es alap h a ferje a hibas biztos nem volt eleg jo neked aztan csaltad orbaszajba ahogy mindig csinaljatok. meghogy eljatszotta a penzed perszepersze. jelentettem a krdest h kamu.
2013. szept. 7. 20:09
 24/39 A kérdező kommentje:
te nem vagy normális.....mennyél kezeltesd magad, és te azt honnan veszed hogy csaltam a férjemet? állítsd le magad te nem normális. Mert szerinted a férfiak az angyalok mi. És igen eljátszotta az összes pénzemet. És már mondtam, hogy nem én vagyok az akiről írtam.
2013. szept. 7. 20:13
 25/39 A kérdező kommentje:
miért kell ezt csinálnod honnan veszed hogy kamu? meet te ezt kitaláltad nézz már magadba, aztán mi vagyunk a sz*r emberek? te csinálod ezt itt, állandóan megkérdőjelez meg itt őssze-vissza csinálod a feszkót, hogy ez az egész kamu. Meg biztosan az én férjem egy angyal volt, a végén még azt fogod állítani, hogy biztos fenyegettem a férjemet. És nem is az én életem története volt a kérdés hanem a barátnőmé.
2013. szept. 7. 20:16
 26/39 The Other ***** válasza:

Szerintem nem létezik túl okos lány (legalábbis olyan értelemben, ami problémát jelent), bár az tény, hogy az én reál gondolkodásomnak kissé "túl humános", de ez nem kizáró tényező.

Ellenben a "modellkedik", már más tészta. Tudom, hogy vannak kivételek, de az ilyen modellkedős csajok 90%-a beképzelt p*csa és életemben csak 1 olyan lányt láttam, aki tényleg értelmes volt mellette, viszont ő se bikinimodell volt... A többi csak egó-legyezőnek használta a dolgot, hogy elmondhassa a dizsiben a selyemfiúknak, hogy ő kérem szépen modell, ezért tessék a székletet menten a gatyába üríteni.

A másik pedig a "szeretne orvos lenni". Azzal semmi baj sincs (jómagam már végeztem), de elhiheted, hogy már millió ilyen emberrel találkoztam, aki orvos akart lenni, vagy akár az is lehetne, de sose lett az... Ha majd elvégezte legalább az első 3 évet, akkor "menőzzön" ezzel, mert akkor már letett valamit az asztalra! Különben én is béke Nobel-díjas, világmegváltó, milliárdos playboy pápa szeretnék lenni, aki feltalálja az örök élet elixírjét, de minimum a rák ellenszerét, emellett meg a pandákat is megóvja a kihalástól.

Továbbá, "tud sztriptíz táncot lejteni". Ha nem nyilvánosan csinálja, akkor még jól is hangozhatna a dolog, de egy publikus fórumra ezt kiírni kicsit fura. Ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy "úgy szopik, mint egy jobbfajta ponty". Ami ugye szintén nem baj, de minden infónak megvan a maga helye és ideje...

25F

2013. szept. 7. 20:16
 27/39 anonim ***** válasza:

"Mert szerinted a férfiak az angyalok mi."

Habár nem nekem szólt, de a nőkhöz képest ha angyalok nem is, de minimum szentek vagyunk.

2013. szept. 7. 20:17
 28/39 A kérdező kommentje:
mondjuk lehet tényleg, hogy a sztripis dolgot nem kellett volna említenem, akkor bocsi:) de tényleg nem olyan beképzelt lány, amilyenek a többsége,
2013. szept. 7. 20:21
 29/39 A kérdező kommentje:
szentek, szerintem ugyan olyanok vagytok mint mi.....
2013. szept. 7. 20:23
 30/39 anonim ***** válasza:
en csak alkalmazkodtam a vilaghoz. minden no felszines es sekelyes es minden lelkiismerettol mentes. csak a penz es a kulso kell mindnek. nem talalkoztam meg olyannal aki ne mutatta volna aki a foga feherjet egy bizonyos ponton. szoval telleg nem kell ez jaj sajnaljunk mar kamu szar. en nem eszem meg az tuti. ha egy ferfi jatszik akkor az azert van mert a kedves kitartott p v csalja vagy alazza vagy mindketto vagy jah akar fenyitheti is bar ott mar a csavo ritka nagy tirpak ha engedi ezt. en szetvernem a fejed ha megprobalnad az tuti.
2013. szept. 7. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!