Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolna rólam?
Figyelt kérdés
Nemrég már kérdeztem már itt (pár hete,talán 2...)... Van egy 32 éves férfi, én 18 éves lány vagyok. Jövő héten meglátogatom és nem tudom mire számítsak... Amikor Ő volt itt, akkor be sem próbálkozott, hogy lefeküdjünk egymással,de most én megyek,nála alszok és eddig még nem beszéltünk róla,van-e tabu. Mit szólna,ha kikötném,hogy nem akarok szexet? És ha nem mondanék semmit,de elutasítanám,ha oda jutunk? Vagy épp ha én is benne lennék? Mit kéne tegyek? :/2013. szept. 7. 19:22
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Vele lenni,mert olyan kedves, jófej, vicces, jó illatú... :$ a lényeg,hogy azt szeretném,ha továbbra is minimum ennyire kedvelne,mint most. Nem tudom mi lenne jó lépés.
2013. szept. 7. 19:28
5/8 anonim válasza:
Milyen viszonyban vagytok? Mióta ismeritek egymást? Ha együtt vagytok, akkor számíts rá, hogy egy 32 éves férfi nem fog sokáig várni rád, de persze előre megbeszélhetitek, hogy nem lesz szex, ha ezt ő is elfogadja, akkor menjél nyugodtan. Szerintem jobb előbb tisztázni, mint leállítani, ha már ott vagytok.
6/8 anonim válasza:
Most mit futod a koroket? Dugni akarsz ezt a vak is latja.
Aldasom Ratok! :)
Erezd jol magad.
7/8 A kérdező kommentje:
Eddig egyszer volt itt nálam,együtt aludtunk, odabújt,átölelt,én is bújtam, reggel a mellkasára hajtotta a fejem,simogatta a hajam, aztán simizte a karom,arcom nyakam, adott puszikat az arcomra, megcsókolt... Aztán elfordult, mert nem ér őt felizgatni,azt mondta :D szájra puszival búcsúzott... Ilyen a viszonyunk. Nem tudom,mi ez...
2013. szept. 7. 19:36
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy vélem,hogy attól,mert vágyom rá, nem muszáj megtennem... Az a fontos,hogy minél jobb legyen a viszonyunk... Hogy minél többet lehessek vele!
2013. szept. 7. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!