Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális férfiak?
"szerintem ti se jönnétek össze egy olyan nővel, aki nekem nem tetszik."
Honnan tudod, hogy kinek milyen nő tetszik? Amúgy a férfiak sokkal elfogadhatóbbnak találják a nők külsejét. Nagyobb az a tartomány ami elfogadhatónak számít. És ha már a külsőségek, sztem elég gázak azok a nők akik annyit foglalkoznak a külsejükkel. Számomra ez nem nőies tulajdonság, ha valaki állandóan jónő akar lenni, hanem szimplán nem szimpatikus mint ember.
Manapság lassan az összes párkapcsolat csak külsőségeken alapul és szó sincs érzelmi biztonságról vagy egymás megértéséről. Sztem Te is ezeknek a táborát erősíted, Kedves Kérdező.
"Képzeljétek csak el, nem vagyok felszínes, annyi az elvárásom, hogy a férfi ne hasonlítson egy nőre, lehet mackós, kicsit kövérebb, izmosabb "
Érdekes elvárások és közben azt mondod hogy nem vagy felszínes. Bár érdekesebb lenne azzal foglalkozni, hogy miért lettek ilyenek a mai férfiak, most nem ez a téma :D
Továbbra is azt látom abból amit írtál, hogy elsősorban a külsőségek érdekelnek. A belső tulajdonságok másodlagosak és a megfelelő külső idealizálja számodra a belső tulajdonságokat. Így rábeszéled magad, hogy jó parti lesz az illető, ha jól is néz ki.
Nekem nincs ennyire specifikusan kijelölve a nőideálom. Nincs meghatározva milyen alkat legyen vagy mennyit foglalkozzon sporttal. Az sem zavarna ha erőnlétileg jobb nálam. (Biztos van olyan nő aki képes bevágni egy férfit az ágyalá. :D Ettől a férfiak meg általában tartanak. Ezért nem is bírják sokan az erős nőket. Persze van akit ez szexuálisan izgat is.) És az sem érdekel hogy hány kiló, esetleg mennyi fölösleg van rajta. De ez én vagyok. Mindenki más.
Viszont te sztem továbbra is felszínes vagy. Nem a te hibád. Mindenki mostmár azzal van elfoglalva, hogyan néz ki ez vagy az. A legtöbb panaszt amiket hallok a mai fiatal férfiakra, az azért van, mert ilyen vagy olyan a haja esetleg ez vagy az a ruha van rajta. A személyiséggel senki sem fogalmaz meg problémákat.
Nekem nem az a bajom, ha valakinek más az ideálja, esetleg nem tetszik neki valaki vagy más az ami bejön. De nem értem miért kell ebből akkora felhajtást csinálni, hogy már-már fizikai vagy legalábbis szóbeli bántalmazás legyen azért, mert valakinek ilyen vagy olyan a stílusa. Ezt nem a Kérdező miatt mondom, hanem mert általánosan ezt tapasztaltam máshol, más közösségekben, más fiúk esetében is, hogy van hogy csak azért bántanak vagy szólnak be valakinek mert más a stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!