Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak a normális férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális férfiak?

Figyelt kérdés
Minden hol csak felnyalt hajú, agyon szolizott "férfiakat" látok, normálissal csak nagyon elszórtan. Miért lett menő a pasiknál ez a lányos kinézet, a babaarc?
2013. szept. 7. 17:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ó, pedig nem volt benne rossz szándék. :D

Csak megnéztem, hogy éber vagy-e. :)

2013. szept. 7. 18:07
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Geralt Butler újonnan a gyakorikérdéseken válaszolgat.
2013. szept. 7. 18:10
 13/22 A kérdező kommentje:
12: most jót nevettem :D köszi a megjegyzést :)
2013. szept. 7. 18:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Menekülünk a nem normális nők elől :-D
2013. szept. 7. 18:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Mint mindig :)
2013. szept. 7. 18:29
 16/22 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy nem tetszik neked a felhozatal?

Hát legyél boldog vele :D

Jó hogy neked ez a legnagyobb bajod a mai férfiakkal, hogy feminim vonásaik vannak. Ezektől meg azért félnek a nők, mert saját magukat fedezik fel bennük. És a nőknek nem ez kell. Mert valahol belátják magukról is hogy nem jó ez, kell egy normálisabb társ, akire támaszkodhatnak és aki gondolkodik helyettük, VIGYÁZ RÁJUK... Gondolom te is ilyen vagy.

De az ilyen felszínes nők, mint te, nem érdemelnek normális pasit :D Millió más "férfi" dolgot felsorolhattál volna, amik ellehetetlenítik az egészséges párkapcsolatot és a normális családi életet. De téged az zavar leginkább, hogy milyen a haja valakinek.

Amúgy azért látsz mindenhol ilyeneket, mert ilyenekkel foglalkozol. Ezeket vonzod magad köré. Ilyen közegben jársz.

Nekem már nagyon elegem van ebből, hogy az embereknek azzal foglalkoznak milyen a fiúk haja és milyen ruhát hordanak, majd ettől függően bzizzák őket vagy qrvulnak nekik.

2013. szept. 7. 18:37
 17/22 A kérdező kommentje:
16: Talán baj, ha szeretem, ha egy férfi férfias?
2013. szept. 7. 19:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 16.-al, A felszínes nők nálam is kilőve.
2013. szept. 7. 19:07
 19/22 A kérdező kommentje:

szerintem ti se jönnétek össze egy olyan nővel, aki nekem nem tetszik. Képzeljétek csak el, nem vagyok felszínes, annyi az elvárásom, hogy a férfi ne hasonlítson egy nőre, lehet mackós, kicsit kövérebb, izmosabb

de igazatok van, tévedtem, felnyalt hajjal is lehet valaki férfias

2013. szept. 7. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Pusztán csak kiváncsiságból:

Hány éves vagy?

2013. szept. 7. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!