Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mégsem tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mégsem tetszem neki, vagy csak? . (lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány aki tetszik, és eddig nagyon úgy tűnt hogy én is neki. Egy suliba járunk, szóval órák után néha megkeresem legalább egy pár szót váltani, de azért persze hosszabban is szoktunk beszélgetni, meg egyszer már el is kísértem majdnem hazáig (ugyan az a busz jó hazafelé mind kettőnknek és avval együtt mentünk, bár nekem jobb a hév de azt mondtam h "úgy is olyan jól beszélgetünk...").

Na szóval összefoglalva tök jól meg voltunk szépen sínen voltak a dolgok, aztán ma amikor épp odamentem hozzá és éppen egy jó kifogáson gondolkodtam, hogy miért is vagyok bent még akkor is amikor ő végez (miközben aznap nekem 2-vel kevesebb órám volt). És amikor pár apró kérdéssel megpróbáltam elindítani a beszélgetést erre csak ilyen válaszokat kaptam hogy: "Ja";"Aha";"Nemtom" stb. Vettem a lapot hogy most inkább lépjek le, de nemértettem a viselkedését, mert eddig mindig kedves és nyitott volt velem, és el is szomorodtam kicsit.

Aztán az jutott eszembe, hogy ott voltak az osztálytársai, (ő egy évfolyammal lentebb jár mint én, és egy évvel fiatalabb is,) és talán nekik nem akarta a tudtára hozni (egy csomóan voltak nem csak a közvetlen barátnői), de akkor is nagyon rosszul esett és aggaszt is egy kicsit a dolog (kezdő bénázásból tavaly már elvágtam magam egy lánynál és azóta a gondolatától is irtózom hogy még egy mester kilencest lőjek öngólokból).

Szóval nektek mi a véleményetek?

F/15

(ő L/14)

2013. szept. 6. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:
2013. szept. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!