Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mosolygott rám ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mosolygott rám ha mégsem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Azt hittem érdeklem a srácot, azt hallottam tetszem neki. Egyik alkalommal már messziről mosolygott rám, de semmit sem mondott. Erre 2 nappal később meg már a barátnőmtől kért randit, alig bírja a lány levakarni magáról. Kedves vele, flörtölgetnek stb. De miért? Akkor meg minek mosolygott rám?
2013. aug. 12. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert jó kedve volt, vagy volt valami az arcodon.
2013. aug. 12. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet h viccesen vagy furán néztél ki
2013. aug. 12. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezz a baj, hogy sok lány azt hiszi attól, hogy ránéznek akkor már a srác szerelmes belé. Nem. Ez nem így van. Te is biztos rámosolyogtál már egy olyan emberre akit szinte alig ismertél, csak azért mert szimpi, mókásan nézett ki, vagy éppen eltörölhetetlen jó kedved volt.
2013. aug. 12. 11:47
 4/6 AeonFLUX ***** válasza:
Ha jò kedvem van, én is szoktam olyan férfiakra mosolyogni, akik nem tetszenek egyáltán. Sőt nőkre is. :D Pedig hetero vagyok.
2013. aug. 12. 12:24
 5/6 anonim válasza:
ma már nem mosolyoghat valaki úgy másra, hogy az ne higgye azt, hogy meg akarja kérni a kezét??
2013. aug. 15. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
mért kell ilyen kö.csögnek lennetek vele?? de komolyan.-.-"" nem látjátok, hogy írta, h azt mondták neki, hogy bejön a fiúnak?? és egyáltalán, ha nem is, mivel lehetséges, nem kell azonnal azt gondolni, hogy fujj a hülye ri.banc azt hiszi, hogy mindenkinek bejön.. szánalmasak vagytok
2013. szept. 12. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!