Vajon tetszem neki, vagy mégsem? Nem értem
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy jó ideje beszélgetek Facebook-on keresztül. Megkérdezte hogy találkoznék e vele amelyre persze igent mondtam, becézget, dicsér azt mondja szép,gyönyörű és csinos vagyok. Ám eközben különféle lányok írnak az üzenőfalára amelyek elég félreérthetőek. Most ezzel csak húzni próbál? vagy érdeklem ?2013. jún. 1. 16:02
1/3 anonim válasza:
nőcsábász. Ilyenem van nekem is. Rákérdeztem, h mi van azokkal a csajokkal, miért írkálnak neki, erre válasz: hát hadd írjanak, rajongók. :S
2/3 A kérdező kommentje:
szörnyű...
2013. jún. 2. 12:33
3/3 anonim válasza:
Velem is hasonló van...már kétszer megkérdezte h járunk e ...meg állandóan udvarol..de mikor komolyabbra fordulna becsajozik....borzasztó...olyan gyerek még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!