Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat számára nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat számára nem zavaró a nők kihívó öltözködése?

Figyelt kérdés

Nekem eléggé szemet szúr, ahogy a nők próbálnak egyre többet mutatni magukból. Lassan már olyan, mintha nem is lenne ruha rajtuk. Ha van akkor az is valami feszülős-átlátszó vagy nagyon rövid. (Most általánosítottam)

Azt mondják, hogy a nők a férfiak miatt öltöznek így. Én ezen már nem vagyok fennakadva. Már elhiszem, hogy a nők bármire képesek, hogy pasit fogjanak maguknak. De az én szememben ilyen ruhákkal csak megalázzák magukat.

Amit nem értek, hogy a férfiak többségének ez mitől tetszik? Miért akarnak párkapcsolatot egy olyan nővel, aki kihívóan öltözködik?

Az én fejemmel belegondolva egy szexisen öltözködő nő a hűtlenséget is magával vonja. Tegyük fel ha meg is tetszene egy nő a belső tulajdonságai miatt, viszont külsőre magamutogató, akkor számomra érdektelen. Én nem szeretnék olyan barátnőt, aki ingerelni akarja a férfiakat. És akármennyire hűséges és bizonyíthatóan nem is flörtölne más pasikkal, akkor is kellemetlen számomra, hogy a nő aki tetszik vagy akit már szeretek, szándékosan gerjeszt nemi vágyat más férfiakban.

Tudom, hogy mindenki különböző, nem vagyunk egyformák. Meg hogy már más világ van és hogy azt mondják ez a divat. De a többi férfi ezt hogy látja? Csak nekem ilyen egyedülálló a gondolkodásom? Valami baj volna velem?

Szoktam látni párokat, ahol a nő tag eléggé figyelemfelkeltő szexuális értelemben. És olyat is, hogy egy férfi fut egy szexis nő után. Próbálom megérteni mi zajlodhat le azoknak a férfiaknak a fejében, de ez nekem nem megy. Csak két lehetőséget látok:

1. A férfiak szeretik ha izgatólag hat a párjuk a férfiakra. Ezáltal valamiféle trófea szerepet is betölt a nő. - Viszont ebben az esetben a nő valahogy tárgyiasodik, már nem teljes egészében ember vagy társ, hanem egy díj, ami a férfi hiúságának jót tesz.

2. A férfiak nem jutnak el idáig a gondolkodásban. Vagy ha el is jutnak, nem gondolkodnak tovább rajta. Legyintenek egyet rá, hogy női dolgok és nem kell velük foglalkozni. - Ebben az esetben azt nem értem, hogy egy férfi számára nem kellemetlen egy ilyen nővel lenni? Vagy nem érez szégyenérzetet az emberek (mondjuk a család vagy munkatársak, esetleg idegenek előtt), hogy az ő szíve választottja kihívóan néz ki? Mert egy külső szemlélő úgy is felfoghatná, hogy az adott pár férfi tagjának ez tetszik és a nő neki ezzel felel meg.

Elnézést, hogy ilyen hosszú lett. Próbálom megérteni a világ működését de nem megy. Nekem már 12-14 éves korom óta feltűnt a lányoknak a kihívó viselkedése és nálam a rövid ruhadarabok mindig negatívan hatottak az illető hölgy megítélésében. Közben meg láttam, hogy mások futnak utánuk.

Szóval szeretném a véleményeteket kérni. Esetleg szidhattok engem is, hogy velem van a baj és én vagyok a gyagyás. De akkor érdekelne ennek is a magyarázata. És legyetek szíves nemet és kort is írni.

Köszönöm :)

2013. szept. 6. 00:42
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

szerintem ezek a dolgok bele vannak nevelve a társadalomba. már kislánykoromban láttam, hogy a "szép nénik" milyen boldogok (nak tűnnek), hogy milyen kedvesek velük az emberek, így én is mindig olyan akartam lenni. Nem nevezném az öltözködésemet nagyon kihívónak, mert a mellem pl. sosincs kint, de szeretem a szép ruhákat, főleg ha jó feszesek. Ha valamilyen ruha nagyon rövid, simán felvenném, ha tetszik.

20 éves vagyok, most van először barátom, monogám típus vagyok, nem tudnám megcsalni soha.

Nem írom azt, hogy baj van veled, mert nincs, észrevettél valamit, ami úgy is van, csak meg kell értened, hogy valamilyen szinten az ember is ösztönlény, és a férfiak vizuális típusok, persze, hogy megnézik a kihívó lányokat. És sok lány ebből a célból öltözik így, de sokan nem. Miért hordjak olyan ruhákat, amik nem tetszenek/nem érzem bennünk jól magam?

Ennyi erővel az arcunkat is takarjuk el? Mert a férfiak mindig megnézik a szépet, legyen az egy arc, vagy test.

Ja és én is sportolok, persze hogy akik kemény edzések árán érik el azt az alakot, büszkék rá, és akkor miért rejtegetnék?

2013. szept. 6. 09:04
 42/48 anonim ***** válasza:

Stílusosan öltözködöm, egyáltalán nem ribisen, mégis sok figyelmet kapok az utcán. A cicimet nem szokásom kitenni, kb. 2 kicsit mélyebben dekoltált felsőm van. Viszont szinte mindig szoknyában vagyok, de azok is normál hosszúságúak.

Szóval nem k/rvás az öltözetem, mégis szeretem ha megnéznek. Tárgyként tekintenek rám ilyenkor? Nem érzem ezt. Ha én megnézek egy férfit, azzal nem tárgyiasítom, szimplán csak tetszik a látvány, és talán még a gondolataim is elkalandoznak. Ugyanígy a csinost nőket is megnézem, csak mert jó rájuk nézni, mert szépek.

Engem nem zavar, ha egy nő kihívóbban öltözködik, mert vannak olyanok, akiknek ez áll jól. Vagy ez kell neki ahhoz, hogy önbizalma legyen.

Szerintem felszínesség valakit a ruhái miatt elítélni.

2013. szept. 6. 09:14
 43/48 anonim ***** válasza:
nekem van pasim és igaz egyszer megcsltam de ennek semmi köze ahhoz,hogy hogyan öltözködöm mivel vékony formás vagyok olyan ruhákat hordok ami kiemeli az alakomat nem ízléstelenül de szexin.
2013. szept. 6. 12:06
 44/48 anonim ***** válasza:

"Az én fejemmel belegondolva egy szexisen öltözködő nő a hűtlenséget is magával vonja."

Ilyen bődületesen nagy ostobaságot is rég olvastam... Ásd el magad!

2013. szept. 6. 13:06
 45/48 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Imádom a gyönyörű szexi nőket. Imádom a nyarat a szűk farmert haspólóval vgy parányi szoknyával. Még a farkam is föláll tőle és azon fantáziálok milyen jó lenne egy csókot adni a hasára.
2013. szept. 7. 17:36
 46/48 anonim ***** válasza:

Az első kettő oldalt olvastam végig csak!

Általában egy leányzó/nő ha így öltözik(én mostanság azt látom,h olyan felsőkben mászkálnak ami olyan mint egy sportmelltartó,kilátszik a hasuk,meg persze az a forró naci amiből a fenék alja kilátszódik) annak a stílusán is látszik,hogy kicsit pi*sás...(egy ismerősöm van aki nem pic*sás mégis felveszi az ilyen haskilatszos pólókat,több ismim van aki felveszi es akkor cicababa,hogy mindenkire rámászik és direkt rázza magát a pasik előtt AKIKNEK EZ EGYÉBKÉNT TETSZIK IS!!! A legtöbbnek legalább is ! )

Egyébként én lány vagyok,17 éves és engem nem azért zavar mert esetleg irigy lennék rájuk,hogy ilyen a testük,csak szimplán,szerintem úgy us lehet szexinek lenni ha valakin egy hosszu farmer van bő szabású pólóval meg egy farnerdzseki....rám sokan mondják,hog szexi vagyok,pedig nem is veszkek fel haskilátszós pi*nakilátszós dolgokat!

17/L;)

2013. szept. 7. 18:08
 47/48 anonim ***** válasza:
A legjobb férfiak és nők szerényen, ízlésesen öltözködnek, nem dicsekszenek, nem mutogatják a testüket mert saját maguknak bizonyítottak és nem mindenkinek, ebből fakad a tiszta szép és szexi kisugárzás és a megfelelő önbizalom, Ennek hiányában futkos a sok tömeg és egos egérke,amivel valószínű nincsenek tisztában.
2013. szept. 20. 22:06
 48/48 anonim ***** válasza:
A qrvás öltözködés nem azonos egy merészebb kihívó öltözködéssel. Ráadásul qrvás viselkedés akár nyakig begombolkozva is lehetséges, és akár egy csöppnyi bikiniben is lehet egy nő nőies.
2013. szept. 21. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!